Insan-Insan Istimewa

Tuesday, November 3, 2009

01.11.2009

Salam...


n3 tok dis time nak story bout tarikh 01.11.2009 yang dah lepas beberapa hari. Nothing special juz on that date aku g majlis pertunangan cousin aku kat Kampung Sri Gunong Pulai. Meriah u ceremony tu almaklumkan anak perempuan pertama 4 that family...siap ada pelamin ala-ala Umie Aida lagi.. Erm xyah cite panjang la so u all enjoy some picture kat bawah ni ye....


Perhatikan susunan riak wajah Adam yang bertukar juz in a second.....






sampai melalak sakan si Adam when aku suh tgk at the camera..... Erm Adam2 da makin banyak kerenah skrang hehehehe....


Ni gambar aku, myl lil babay: Adam, Mak aku (tudung kunig), kakak aku yang kedua (tudung putih), my niece with orang yang dirai sebagai tunangan orang on that date.


Ada tambahan cite lagi pada 01.11.2009... untuk 1st time nyer aku bawak Adam g mandi sungai kat kampung tu. Sebelum ni aku takut nak bawak Adam g mandi sungai coz takut pape jadi t kan susah lak p bila dok pk, punyer pk so aku decide bawak jelah Adam mandi bila lagi nak bawak kan dah ada peluang ni redah jelah.. Sampai kat sungai tu, aku ingatkan Adam takut la almaklumkan 1st p ternyata sangkaanku meleset...Adam hepi giler mandi sungai sampaikan aku ajak naik pun dia tak nak...air sungai tu sejuk,,sungguh mendamaikan dikelilingi hutan n bunyi unggas serta burung yang merdu ditambah dengan bunyi deruan air sungai yang mengalir...tetiba aku nak bermadah lak plak... wahahahhaa... sempat gak aku snap picture kat sungai tu...

Aku bersama Adam, 2 of my niece n my little brother..

No comments: