Insan-Insan Istimewa

Tuesday, August 2, 2011

Pengumuman nama pemenang sekarang!!!!!

Salam Ramadhan...
mula2 sekali aku nak mintak maaf sebab tak dapat nak announce nama pemenang GA simple aku ni semalam.. Bagi negeri Johor hari pertama Ramadhan adalah public holiday, so semalam balik kampung. Erm bila dah jumpa adik-badik dan mak+abah bercerita memang tak abis2.. jenguk belog pun kejap2 jek.. oh n3 semalam tu auto-publish.. harap maklum..

korang mesti dah tak sabar nak tau sapa yang dapat fm-fm tu kan...
ok jom tengok...
sebelum tu aku nak wish tahniah kepada pemenang-pemenang, kepada yang tak terpilih tu :'semua adalah pemenang, tiada pengalah'... InsyaAllah, akan ada lagi GA yang akan aku wat satu hari nanti..

ketika cabutan dibuat budak kat atas tu memang sporting abis.. ikut jek instruction fr Bonda..

kemain kusyuk bukak penutup bekas siap dgn muncung2 mulut tu... hihihi..

budak yang sporting telah memilih 9 nombor yang bertuah.... 

nombor pertama.... siapakah gerangan empunya nombor itu???????
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

nur faisah fatihah pemilik belog http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/

seterusnya....
-
-
-
-
-
-
-
-

Jieda pemilik belog http://jieda79.blogspot.com/



Mummy Ayu pemilk belog http://mummyayu.blogspot.com/

**nora** pemilik belog http://comeldancomot.blogspot.com

::nureen:: pemilik belog http://nureenasirellesya.blogspot.com

myhatiku pemilik belog http://myhatiku.blogspot.com/

Shasya Farhana pemilik belog http://kasihfarhana.blogspot.com

kepada pemilik-pemilik belog yang bertuah seperti di atas sila email nama, no. telefon dan alamat dalam kadar segera untuk aku meneruskan misi mengepos hadiah2 korang pulak.. erm aku bagi masa sampai 03.08.2011 jam 10 malam untuk korang bagi detail yerk, kalau takde jugak aku akan buat cabutan yang baru.. FM ada 9 ketul kan so korang-korang jugak boleh pilih fm yang berkenan dihati, aku guna method '1st come 1st serve'.. eh terlupa plak nak taruk email aku : akiratoriza@yahoo.com.my 
harap maklum...

ok sekarang turn pemenang saguhati pulak.. sebanyak 3 nombor telah dipilih orang budan sporting kat atas nun tapi tengok muka mcm dah tak sporting jek.. kehkehkeh.. memangpun dah boring sebab bonda asyik suh posing jek!

satu nombor telah berada ditangan... korang nampak tak????


Dilazfamily pemilik belog http://dilazfamily.blogspot.com/

Maya Mayana pemilik belog http://juzsimplemummy.blogspot.com/

T&C sama jugak mcm kat atas nun.. email nama, no. telefon dan alamat ke akiratoriza@yahoo.com.my sebelum 03.08.2011 jam 10 malam yerk... hadiah taknak announce kat sini lah, korang tunggu jelah barangan tu sampai ke tangan korang.... harap korang terima dengan hati yang gumbira sebab korang boleh pakai di pagi hari raya nanti... papepun yang penting ikhlas kan..

ok hati dah hepi kan
jom tengok budak yang masih nak wat cabutan biarpun semua 12 hadiah sudah ada pemenangnya...

alamak nampak mulut jek senyum...

dok kira kertas yang berlipat-lipat tu..

berpeluh-peluh...



Tamat sudah GA Pertamaku.. harap takde yang kecik hati, kalau ada aku pohon maaf bebanyak
~sekian~

21 comments:

zura_habib said...

Alhamdulillah...time kasih byk2...

mummy_ayu said...

yeah...menang kat sini...
tahniah gak to semua...
tq to ur hero.. pilih nama Untie Ayu.. :-)

Teratak Hami said...

Tak menang ... HAMPA sambil hentak2 kaki !!

Kampung Johor di mana?

Maya Mayana said...

terima kasih menang walau dpt saguhati jer,selalunya tk pernah bernasib baik..thanka again,,rasa nak jerit ni...hehe

Nisa' Azman said...

huhu..xde rezeki.. congrats winners sumer..

salam Ramadhan tuan blog, hehe.. ^_^

misya said...

tahniah pada pemenang,budak tu xcited eh cabut undi

Mamamya said...

tahniah pada para pemenang..... lain kali blh cuba lagi...

dilazfamily said...

wah menang hadiah saguhatilah. terima kasih.dilaz dah hantar detail td

::NureeN:: said...

alhamdulillah... rezqi pertama di bulan ramadhan... segera ku emailkan detail.. xcited ;p

Jieda said...

as salam..sori sangat.saya baru berkesempatan tgk pemenang giveaway.kalau saya nak claim hadiah tu boleh lagi tak?

http://jieda79.blogspot.com

sumysya said...

salam kenal..nk tanya lah...pos FM ni guna pos laju ke pos biasa?? ingat nk wat GA gak...

sumysya said...
This comment has been removed by the author.
sumysya said...
This comment has been removed by the author.
sumysya said...

nak tau je...

Anonymous said...

I am sure this paragraph has touched all the internet visitors,
its really really fastidious article on building up new web site.


Also visit my website ... san antonio attractions kids

Anonymous said...

Thanks for these wonderful tips! These are all totally
doable and considerably less expensive than my dentist in
Gilbert, AZ would charge for whitening trays. I love eating crunchy
fruits and veggies already but have a tough time remembering to floss at night so that
is something I can function on. Thanks again!

my weblog: dental pro 7 ingredients

Anonymous said...

I loved as much as you'll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

Also visit my webpage ... inviting

Anonymous said...

I loved as much as you'll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

My page - where can i buy vigrx plus from

Anonymous said...

Hello! This is my first comment here so I just wanted to give a quick
shout out and tell you I genuinely enjoy reading through your blog posts.
Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over the same subjects?
Thanks a ton!

Also visit my web blog; click through the Following website

Anonymous said...

I am really loving the theme/design of your blog.

Do you ever run into any browser compatibility problems?
A couple of my blog visitors have complained about my website not working correctly in Explorer but looks
great in Opera. Do you have any ideas to help fix this
issue?

Here is my website Click Home

Anonymous said...

Howdy! I'm at work browsing your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Carry on the outstanding work!

Feel free to surf to my weblog basyx chair replacement parts