Insan-Insan Istimewa

Thursday, August 4, 2011

Dapat hadiah dalam Bulan Mulia Ini, Alhamdulillah....

Salam Ramadhan...
n3 ni sebenarnya nak publish semalam sebab kejadiannya semalam
tapinya kan tenet opis ni problem pulak
so aku pun terpaksa publish arini, konon nak wat n3 yang masih panas, erm tak jadi nampaknya...

fyi, aku ada join teka teki teka lekuk bulan bila ntah (sori lupa plak)
then baru-baru ni pemilik belog yang wat teka teki tu dah announce pemenang yang tepat memberi jawapan
tapinya aku bagi jawapan tak kene langsung...
disebabkan jawapan yang tak tepat tu, aku telah terpilih untuk menerima saguhati
eh bukan lah, cabutan telah dibuat untuk 3 hadiah saguhati
nama aku telah dicabut oleh Baby Aisy kat bawah ni....

Sayang Baby Aisy banyak-banyak sebab pilih nama aunty.... kihkihkih...

Baby Aisy sedang sonok tersenyum.... Cilok dari belog mama Aisy

apakah hadiah saguhati tersebut?????
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
top-up RM 10 dari Celcom... top-up ni aku nak bagi kat Mak aku sebab aku pakai bil.. so tahniah kat mak aku pulak.... (eleh top-up RM 10 pun nak citer ker??????)) Ada Aku kesah?????

konon-konon nak terus top-up dlm tepon lah ni.... hehehheeeee... erm tepon pun nak enter-frame gak..

sesi penyerahan oleh Mama Aisy kepada Bonda Adam... fyi, Mama Aisy adalah opismate aku tapi korang jangan pulak pikir hadiah yang aku dapat tu sebab kami sudah saling mengenali, cewah!!!!

aku yang cun bersama replika top-up ciptaan Mama Aisy.. sila muntah sekarang...eh tak boleh nanti batal posa kang so korang kene redha jelah.... ngeh..ngeh..ngeh...

3 comments:

misya said...

tahniah

~~@lyci@~~ said...

wahh.. murah rezeki bulan pose.. dh terima yer fm tu.. harap2 suka yer ;)

Mamamya said...

wahhhh...tahniah2...x per RM10 pun duit tau.... :D