Insan-Insan Istimewa

Tuesday, February 16, 2010

Adam with Taman Permainan...

Assalam...
Petang tadi aku bawak Adam pergi Taman Permainan, boring pulak takde bende yang nak dibuat tambahan kesian tengok Adam yang macam boring memanjang dok berkurung dalam rumah... Seronok bila tengok Adam seronok bermain walaupun main sorang2...

Ni la Taman Permainan kat rumah aku...

                                      
Sesi pemanasan badan, main jongkang-jongket dulu...

                                                
tersenyum lebar Adam dapat main gelongsor.. Adam dah pandai naik n turun sendiri.. Aku cuma jadi guard jek... Gelongsor merah ni memang sesuai dengan kanak2 umur macam Adam p Adam tak suka pulak maybe rendah sangat kot..

                                               
Ready... 1..2..3...


So Adam tukar ke gelongsor hijau ni, tinggi sikit...


Berjaya jugak Adam sampai ke atas..


Meluncur la....p tak laju pun..


Ketawa tanda gembira... aku suka tengok foto ni...


Dah kepenatan la... rehat sekejap..


pergi main yang ni pulak.. 


Ayam goyang...p dah rosak, pemegang dah takder da..


Adam tengok aper tu???


Adam syok tengok abang2 main bola rondes @ besball. Adam tengah berfikir bila la aku dapat main macam tu..


Sambung main lagi p dah slow ckit.. kepenatan selepas 1 jam bermain..


THE END!!!





No comments: