Insan-Insan Istimewa

Wednesday, April 7, 2010

" 3rd Year Of SHAZZRUL With Love "


Assalam...
Erm baca title mesti dah dapat agak kan...
Hari ni our anniversary la..
yang ke-3 tahun..
Alhamdulillah..
Kalian yang membaca doakan kebahagian kami sekeluarga sehingga akhir hayat ye..

Aku upload foto perkahwinan yang dah berlalu 3 tahun dulu untuk remind kat aku sendiri majlis yang penuh kemeriahan dan kebahagian tambah kegembiraan..








kat bawah ni pulak foto latest kami sekeluarga tapi tak dapat bergambar bersama.. sekarang nih susah la amik gambar sesama coz hubby asyik bz jek.. 

+
=
Ni la benih cinta kami berdua yang semakin ligat dengan pelbagai macam gelagat..
hihihihi..
ignore jek bende yang messy kat belakang Adam tuh...

1 comment:

Putri_Aizat said...

happy 3rd aniversary ...hehe...