Insan-Insan Istimewa

Wednesday, April 28, 2010

Assalam..
Dah lama tak ke udara kan... boring la idea tak muncul2 n sekarang ni pun idea tak muncul lagi tapi nak update belog jugak so upload foto Adam yang latest jelah dengan aksi-aksi seram dia... hihihihihii...

Hah!!! teka siapa kah gerangan orang ini????

ni la dia budak ye... si Adam la sapa lagi...

erm kat celah basikal pulak...

Adam buat muka seram... eee takutnya...

la jadi insan soleh pulak... good boy!








2 comments:

m y a l i s h a said...

wah adam dah pandai pose yek.. adam cuba la tanya mommy bila adam nak dapat adik.. or else mommy tengah berusaha.. hik hik hik... chaiyo chaiyo.. dah ada superboy.. harus carik supergirl pulak.. mcm saya dedua supergirls..

akiratoriza said...

erm ni tengah berusaha tapi lom da rezeki lagi la...