Insan-Insan Istimewa

Friday, April 9, 2010

Seronoknyer hari ini...


Assalam..
Lunch tadi aku dengan opismate pergi makan kat pizza hut...peeeerrgghhhhh!!! sedap giler dan sudah semsetinya aku yang paling banyak makan.. PIzza ditaja oleh Puan Nor Siti Fatimah aka our opismate merangkap P.A bos kami.. dia bemurah hati membelanja kitaorang kerana hari tuh dia menang satu peraduan dan mendapat hadiah yang agak lumayan jugakla...Thanks a lot Fetty lain kali leh belanja lagi... memang kenyang dan suka hati...anyway enjoy la foto yang aku upload nih...


Fetty yang baju hijau tuh... with Tiqa n Daku... huhhuhu.. masih dalam kelaparan nih coz order pun belum lagik baru duduk 2 minit..

Adik-adik ku aka Fetty, Tiqa n Mala.. Diorang ni kalau bab berposing memang nombor 1.. Dalam opis kalau takde diorang memang senyap sunyi macam oran tengah berkabung gamaknya..

Yang ni pulak Sue (baju oren) n Afzan.. yang belakang  tu mala lagik...

Yang nih Fetty with Kak Nor... our oldest sis kat opis.. Kak Nor ni senyap sunyi ckit tapi kalau dah dapat bercakap macam bertih jagung jugak la..

Tengah amik order nih.. sempat pulak si minah bunga tu toleh kat aku.. tak tau nama kan so panggil minah bunga jelah hihihi...

Aku pun nak enter frame jugak... hehehehe... diorang kat opis gelar aku taiko coz aku kuat membebel n ganas tapi lembut... itu kata diorang la tapi aku rasa aku ni pendiam... kihkihkih..

Suasana PIzza Hut waktu tengahari tadi... Fyi, kitaorang pergi PIzza Hut Kotaraya. JB.. Diorang nih tengah senyum kat minah bunga masa amik order tu..

Aku n Sue pun senyum sama... ntah ape la adik-adik aku tu buat lawak, aku pun dah lupa...

Posing dengan pinggan yang dah licin... Aku lupa terus nak snap gambar pizza yang tengah panas-panas tu sebabnya dah tak sabar nak makan... lepas siap makan baru ingat la tak amik gambar tadi kalau tak mesti lagi havoc, kecuh 1 pizza tengok gelagat kitaorang tadi...

Betul tak aku cakap.. Kak Nor ni senyap jek, tengok tu kitorang punye ketawa bagai nak rak tapi dia takde reaksi langsung... sori kak nor... kihkihkih..

Pinggan aku yang dah licin n dulang pizza yang turut licin..

Kebetulan pulak masa nak kuar dari Pizza Hut aku terserempak dengan kawan lama yang memang lama dah tak jumpa.. dia pun nak makan pizza jugak.. Name : Yuzita, kerja kat Jabatan Insolvensi Malaysia, Menara Tabung Haji, JB. 

Lepas makan pizza pergi ronda-ronda kat UO.. Plan tak beli aper-ape tapi tak dapat nak kawal nafsu bershopping nig.. so tersambar jugak botol air untuk Adam nih.. Harga yang tertulis tu still dapat diskaun ape lagi terus la rembat gak.. dah murah tak rugi kalau nak beli kan..(Eleh kalau dah memang suka bershopping tak payah kat aper la..) hihihhi...

Tengok tu bukan setakat botol air jek rupa-rupanya baju pun ada sampai 4 pasang... Baby Kiko wat clearance stock la so memang rugi tau kalau tak beli.. baju Baby Kiko memang berkualiti tahan lama..

Tapi dalam bergembira bershopping tu ada pulak berita sedih... Sue telah tercicir hp masa dok pilih-pilih baju n hp terus hilang... Sorry Sue dengan kejadian yang tak disangka tu ae...takpe dapat gaji kang beli hp baru tau... jangan sedih-sedih..

2 comments:

Putri_Aizat said...

oh tidak...hehe..tetibe rasa glamor lak..hehe...

akiratoriza said...

Kita sememangnyer antara orang-orang yang glemer la... waaakakakaka..