Insan-Insan Istimewa

Wednesday, July 21, 2010

Birthday Giveaway By Akiratoriza...


Assalam...
Bersempena dengan besday aku arini, aku nak wat pengumuman ni.... aku nak wat contest : 'Birthday Giveaway By Akiratoriza'... Fyi next aku akan ke Langkawi, Kedah untuk attend kursus so boleh la aku beli something untuk dijadikan hadiah bersempena dengan contest ni...so sesapa yang berminat boleh join contest ni asalkan ikut syarat2 yang telah aku list kat bawah ni ye... Good Luck dear!!!

To-do-list;
1. Wajib jadi follower 'http://akiratoriza.blogspot.com'.
2. Letak 'http://akiratoriza.blogspot.com' dalam bloglist korang.
3. Create satu n3 pasal contest ni n make sure dalam n3 tu ada link back ke 'http://akiratoriza.blogspot.com'.
4. Letak banner contest ni kat n3 korang n juga kat side bar blog korang dan mesti ada link back ke n3 ni ye.
5. Syarat yang paling penting adalah korang perlu upload satu keping gambar anak korang celebrate besday (tak kira la besday anak korang sendiri ke, besday anak orang lain tapi anak korang attend besday party tu ke, gambar anak korang berpakaian ala-ala besday party ke, apa yang penting asal ada mood besday party dah kira layak untuk join contest ni).
6. Lastly submit link n3 korang kat ruangan komen n3 ni sahaja ok.

Wajib Baca dan ingat ;
1. contest bermula dari 20.07.2010 sehingga 31.07.2010.
2. Wajib punya blog sendiri ye tumpang blog orang lain dikira tak layak.
3. Wajib anak sendiri berumur dari 1tahun sehingga 4tahun
4. Wajib nyatakan nama manja anak sahaja beserta umur anak+D.O.B
5.  Wajib sertakan juga email korang untuk kemudahan masa depan... hehehe...

Hadiah akan diumumkan lepas aku balik dari Langkawi ae...tapi aku nak mintak pandangan dari korang la hadiah apa yang menarik ye?????

5 comments:

[-suziey-] said...

uiks ade contest ek..ok insyaAllah akn mengjoinkan diri :)

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah.....advance ko...siap buat giveaway lagi...nanti aku join yerkkk
kalau takde party mood tp ada cake besday pun boleh tak?

akiratoriza said...

Suziey
gud luck k...

Zana
mana-mana pun boleh asalkan ada kek...join tau.. gud luck!

Irma Ruhani said...

aku nak join.....
tp x sempat lg nak buat n3...
lanjutkan...tarikh please...please..

akiratoriza said...

em Irma dah tak sempat dah...sedih tak daoat sambutan pun...isk..isk..isk..sob..sob..sob..