Insan-Insan Istimewa

Wednesday, July 14, 2010

Hepi Belated Besday Daddy n Lil Izzaty...

Salam...
N3 khas untuk my beloved dad n my lil sis Izzaty... Ulangtahun kelahiran buat mereka yang ke 53 tahun dan sweet 17... tarikhnya memang dah basi la tapi ari tu tak sempatla nak update dalam belog ni... My Dad punye ulangtahun pada 28.06.2010 dan my lil sis 10.07.2010... Kitorang celebrate besday my lil sis sebab my mum dah janji something. Fyi my mum suh Izzaty wat something n kalau berjaya my mum akan celebrate besday dia so Izzaty dah berjaya melakukannya. besday my dad lak juz wat potong-potong kek jek. so layan jelah gambar-gambar ni :
Erm Adam menyibuk jek.. Atok nak potong kek dia pun nak potong gak...

Sedapnyer... yummy..yummy..yummy...

Besday Izzaty... posing ala ngada-ngada..

Tengok tu...Adam menyibuk lak kat Ucu dia... berebut pisau potong kek ngan Ucu... Adam bukan nak potong kek tapi dia nak padam api lilin...

At last dapat jugak potong kek tanpa Adam kacau tapi Adam jadi pemerhati dari jarak dekat..

Classmate Izzaty.. best coz diorang sporting gile..

Classmate Izzaty lagi...

Our great neighbour... Cik Bibah, Kak lyn with anak-anak.. Percaya tak kak lyn dah ada anak tiga tapi badan slim.. tip top..

Tuan rumah..

Sesi suapan kek..

Aku with mak tercinta..

Aku with Adam yang tak duduk diam sepanjang majlis even time baca doa selamat pun lari keluar masuk uma..

Our happy family 

Sesi makan-makan..

Semua berkumpul kat depan meja menikmati juadah... aku seronok tengok diorang makan coz lepas siorang balik abis licin semua makanan..

Wajah Izzaty selepas kene mandi tepung.. tapi aku takut tengok gambar ni macam gambar hantu...

Posing lagi..

3 comments:

[-suziey-] said...

umangaih..mandi tepung..hiks..sedapnya la kek..happy besday to ur dad n sis izzati:)

NOR RIZAN BINTI ABD RANI said...

Happy birthday to cik tusar dan izzaty...semoga pjg umur dan murah rezeki....umah mak dah tukar colour ehhh....cam umah akak ler warna pink....

akiratoriza said...

-Suziey-
Tq... Izzaty sebenarnya tak tau yang dia kene mandi tepung tup tup classmate dia wat surprise b4 balik diorang panggil Izzaty kuar n trus tabur tepung kat muka dia...

-Kak Noy-
tq.. kale uma 2 dari raya ari tu la kak.. kak tak perasan kot..