Insan-Insan Istimewa

Friday, November 19, 2010

Appreciation????!!!!@#$%^&*

Salam..
Terima kasih aku nak ucapkan kepada :-
sorang dari staff opis ni..
yelah nak tau kenapa???!@@##$
sebab DIA ni rajin pantau apa sajek perkara yang aku lakukan
1. Dia tau aku msk opis kol bp...
2. Dia akan pastikan aku pakai baju apa setiap hari ke pejabat..
3. Dia akan tau baju aku pakai tu baju baru ke baju lama..
4. Dia selalu tau aku ni angkat tepon ke x...
5. Dia pun akan pantau aku terutama bila aku sedang bergembira n bersuka ria dgn opismate ff aku yg len..
6. Dia juga pantau hal ehwal keluarga aku...

Buat DIA terima kasih bebanyak di atas pengorbananmu kerana menjadi PA yang tidak diiktiraf oleh aku..Walaupun aku tidak pernah dan tidak berhajat langsung untuk mempunyai PA bagi menguruskan kehidupan aku.. Sesaat pergerakan aku akan dapat dihidu oleh DIA, sekali lagi terima kasih bebanyak... TQVM!!!@#$%^&*

8 comments:

Putri_Aizat said...

best lah dapat PA...tapi PA k.sha ni bz body lah...orang taknak tapi beriya2 nak jadi PA tak diiktiraf...pastu HAMPEH lak tuh...haha...

[-suziey-] said...

hahhaha..bz bod nye org tu..xde keje agknya..ekeeke:D

Putri_Aizat said...

PA k.sha ni MMG CONFIRM tak de keje...yelah...keje tak siap then sibuk n menyebuk hal org lain jek...hehe...tul lah jadi PA tak diiktiraf...

lemongrass said...

Biasalah kan sesetengah orang ni, memang takde kerja lain agaknya. Suka benor jadi PA tak bertauliah. Pastu bukan setakat jadi PA aje, jadi tukang hebah, jadi telefon berkarat, semua2 lah dia hangkut.
Sabar aje lah ye dgn kerenah orang mcm tu.

akiratoriza said...

Fetty : disebabkan takde keje la dia sok cbuk nk jadi PA aku... hihihi.

Nk jd PA tp xnk jmp n berckp dgn aku dl, dtg interview dl tgk aku berkenan ke x.. layak ke x nk jd PA aku... huhuhu..

Erm lau jmp n berckp dgn aku pn tak mau... mtk jauh la..

akiratoriza said...

Suziey, fyi dia mmg kurang keje kot smpi sanggup wat keje free tok sy walau sy mmg tak perlu kan dia.. erm ntah sampai bila la dia nk wat keje free 2..

akiratoriza said...

Kak LG, erm mmg sy byk sabar kak dgn perangai PA yg x bertauliah ni.. byk beno ragamnya tp sabar jelah kan.. hihihi...

kekadang org sekeliling mmg tak penah suka dgn apa saja bnd yg kita wat, pd mereka semua yg kita wat totally wrong di mata mereka.. pepatah pn ada kata : mulut tempayan blh dittp tp mlt manusia mn blh nk ttp kn..

sarasofia said...

PA cam ni "LOW CLASS" nyer PA.. abaikan je PA cam ni..