Insan-Insan Istimewa

Wednesday, January 5, 2011

Uniform n T-shirt....

Salam...
budak sekolah dah 3 hari bersekolah...
mak2 budak dah jenuh bercerita tang kelengkapan sekolah anak2 beliau...
tapi aku....
baru ari ni nak citer pasal kelengkapan sekolah anak aku...
bukan tak mau2 citer awal-awal tapi...
semalam aku baru terima uniform n t-shirt Adam dari nurseri...
so stat pagi tadi Adam ke nurseri memakai uniform...
nampak hensem anak aku dengan pakaian seragam tersebut...
eceh!!! anak aku so aku la yang akan puji sokmo-sokmo, ye tak???
hihihihi...
fyi, stat taun nih Adam dah masuk kelas dari pukul 8.30 pagi sehingga 12.00 tengahari...
erm tak tau la Adam leh catch-up ke tak, coz umur pun baru nak masuk 3 taun...
tp xper la kan, melentur buluh biar dari rebung.
sikit2 lama2 jadi bukit..
mula2 tak tau, lama2 jadi tau..
dah stop merepek n buat kerepek...

 yellow t-shirt... track-suit kene beli sendiri..

 Sri Kamariah Kindergarten, nurseri Adam.

 Uniform in blue n white..

 close-up kat logo Sri Kamariah Kindergerten..

 budak nak ke sekolah dengan basikal pagi tadi, beb!!!...

aku suh wat 'peace' tp tgk aper yg dia wat 2...  

 yang ni baru ok!!!

 dok tengok karton ' bob the builder' kat ntv7.. every morning citer wajib Adam..

 aper lak nih..

 nak lari ke mana lak 2..

 la pusing kat situ gak daa..

 tengok muka sendiri kat cermin..

 konon aksi menggoda.. fyi, time nih aku suh Adam smile tp len lak yang jadi.. bedak comotnyer!


 nganga beso2 kang masuk lalat kang..

 cute tak saya??

 tergoda tak??


 muncung lak..

 dah ada beg lak.. jom kita ke sekolah..

 kusyuk tol tgk bob the builder..

 time nih dah tak endah kat bonda..



last aksi.. korek lombong..

bye-bye Adam nak g sekolah nih...
serius ko, Adam memang nak bawak beskal pagi tadi n sib bek aku dapat pujuk dia..
aku cakap beskal tak muat masuk dalam kete..
gud boy!!

4 comments:

Dunia Mayaku said...

if adam gi sekolah naik beskal aunty tk tahulah sampai mana...hehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

comel arr uniform adam..
berkenan aku...nampak smart jer

ha ha ha....larat ke nak kayuh beskal tu gi school adam oiiii!

akiratoriza said...

memang takkan sampai la ke sekolah lau Adam kayuh beskal 2.. erm kayuh beskal pun tak pass lagi ni dh berangan nak g sekolah dgn beskal.. huhuhu...

aku rasa cam dah beso sgt jek anak aku nih bila pakai uniform, padahal br 3 taun...

harap2 jadi anak yang baik bila besar nanti, Insyaallah..

Anonymous said...

I was recommеndeԁ this web sitе
bу my cousіn. I'm not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You are amazing! Thanks!

Also visit my blog post :: payday loans