Insan-Insan Istimewa

Friday, January 28, 2011

Wah, ada kelassss ko Maria!

Salam...
title tak menahan, sajek nak pakai tagline 2....
ngeh..ngeh.ngeh...
I'm back setelah beberapa hari bercuti fr hapdet belog...
citer ni agak basi tapi aku nak citer jugak...
dimaklumkan ini adalah n3 berkaitan makan2, so sila telan air liur..
n tolong jangan biarkan air liur anda terkeluar tanpa anda sedari...
ngeh...ngeh..ngeh...
Sesi makan2 yang berlangsung bersama-sama opismate di dlm opis...
bila boss n boss2 kecik tiada maka kami pun beronggeng la...
ngeh...ngeh..ngeh...
beronggeng bukan bermakna kami abaikan keje hakiki kami, okey...
keje tetap no.1, iklan pun nak jugak..
asyik keje tanpa iklan boring tahap cipan la gamaknyer...
Anda sudah bersedia????
1, 2, 3..... tara......

Breakfast di satu pagi yang indah....

kami ber6 akan melantak penuh nikmat....

Daku amik : hash browns, sausage mc'muffin n premium roast coffee... walllah!!!

Hash browns yg mabeles!! jgn jelesss..... kihkihkih..

Sausage Mc'Muffin yg enak dimakan begitu sahaja....

Pd hari yg sm, hi-tea kami adalah 6 box of secret recipe cake...

si penangkap n menembaknyer...

mendahului tpt pertama : marble cheese cake... seyes sedap yang amat!!!

Brownies walnut... full of chocolate!

Tiramisu cake.... mak buyung terkesan dgn drama Tiramisu terus menyambar kek ni tanpa menyedari yg rasanya agak kureng...

my 1st trial : banana chocolate.... full of banana taste!! saper dh ada pisang tak le makan dah!!! huhuhu... 23cm disitu.... hahahaha

Black Forest Cheese..... erm soooooo yummy! sungguh tau, jgn tak cayer....

Black Forest cake.... ok la...

Chocolate indulgence tetap dihatiku..... paling tip top in d world la!!!

para pentedarah... konon sebelum makan, baca doa dl.... hihihi...

Saat ditunggu penuh debaran, byk rintangan tau time nak makan nih!!

saat yang ditunggu sudah tiba... mentedarah masuk mulut laa...
saat indah sambil menikmati kek yang memang sedap..
kepada seseorang yang sedang berehat panjang : keluar air liur tak???
ngeh...ngeh...ngeh...
~sekian~


3 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

weiiii ko sajakan wit.
buat aku telan air liur berkali2 kat sini..udah ler tak keluar nie time rehat...hujan plak..perut lapar....nampak mcd terus rasa cam nak gi mcd sekarang gark..pastu nampak SR plak...ko mmg saja menggoda selera aku arr poms...

PA tempat ko ada kosong tak..
aku nak tukar sana...he he hehe

akiratoriza said...

hihihi...jgn jeles n marah ar...
mmg time ujan ni la nak wat org tmbh terliur...

PA mmg sedang kosong coz sedang cuti bersalin... hihihi... lau ko pindah msk opis aku mmg makin bertambah bumbum la mcm aku nih.. tu sebab aku takleh nak diet, menu makan hari2 mmg dh bersusun...

ermayana a.k.a mrs mahzan said...

wit antar address ko kat emel aku ladybug_2020@yahoo.com