Insan-Insan Istimewa

Friday, February 11, 2011

Korang nak tau tak???

Salam...
korang nak tau tak???
tau aper???
cam suspen jek bunyi...
ngeh..ngeh..ngeh...
takde la suspen mana...
aku cuma nak gitau nih hah....
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
tempat persembunyian Adam bila merajuk...
keh..keh..keh...keh...

 inila tpt nye...

 bukan men sakan lagi melalak 2...

 sambil nangis tu sempat lagi marah aku tak bagi aku snap...

eh nape leh ketawa pulak nih???? fyi, ni time merajuk tak sama dengan time merajuk kat ats 2...

Adam memang akan pergi ke celah-celah antara fridge n almari bila dia rasa tak ada yang tak kena..
bila tak dapat apa yang dia nak
bila bonda tak layan
bila ayah tak layan
lau dia merajuk betul2, dia akan menangis kuat2 mcm aksi kat atas tadi
lau merajuk main2, nangis pun ngada-ngada la
saja nak tarik perhatian ayah n bonda
maybe dia takde kawan kot..
ngeh..ngeh..ngeh...

6 comments:

ermayana a.k.a mrs mahzan said...

oleh itu bagi la abg adam tu kawan yer pn akitoriza...hehe,nama akitoriza ni dh menenggelamkan nama nor shahrizawati,aku pn hampir lupa real name ko..hehe..jom wat sekelim...

Putri_Aizat said...

hehe...tak tahan perasan tak kaki adam masa nangis tuh....siap bersilang lagi...n hensem lak gambo masa senyum tuh...

[-suziey-] said...

hahhahahaha lawak la..adeii..btl2 cari tpt emnenangkan hati tu..ekeke:D strategik tpt tu:p

akiratoriza said...

Mayanaa;
nak kene cari kawan tok Adam ae???? kat depan uma 2 dh Adam dh ada kawan... hihihihi..

akiratoriza said...

fetty;
Adam memang cam 2 lau tgh melalak, kaki mesti bersilang panggung sambil dok gosok2 atas lantai tanda protes..

akiratoriza said...

[Suziey];
memang btl2 strategik tpt Adam bila merajuk kan??? erm tak tau la camner Adam leh dpt idea cenggitu....