Insan-Insan Istimewa

Thursday, November 17, 2011

Makan kat tempat feveret memang sonok kan...

Assalam..
semalam g lunch dengan geng-geng opis kat tempat yang sudah menjadi feveret aku lately..
so memang sssoooooooo heaven nyer...
rasa mcam tak puas makan so order tu order nih..
lepas makan tersandar kekenyangan...
tempat itu adalah Seasons Cafe Pelangi Mall...
jom tengok gambar makanan...

Appertizer : Mushroom Soup yang diletakkan di dalam roti bulat macam mangkuk.. memang sedap gilleerrrrr.. 1st time try memang tak nyesal dan lepas ni boleh order lagik... tergerak nak order sebab tgk makanan ni unik, bila dah makan memang sedap n best gilleerrrr.... sori gambar roti dah tinggal separuh sebab tak sabar nak rasa time makanan ni tiba atas meja... sup pun dah kering dalam roti kan.... lau korang terasa nak makan aku memang suggestkan sangat-sangat makanan nih...

 Main course : aku punyer Grill Salmon with teriyaki sauce dihidang bersama dengan mashed potato, carrot, cauliflower n brocoli... yang ni pun memang mabeles sangat-sangat.. 1st time try jugak lagi sekali aku tak nyesal order makanan nih.. sukeee dengan rasa sos teriyaki... erm teringat plak kesedapannyeeee....

 Main course : Fetty punyer Fish n Chip... menurut kata tukang makan coselow dia yang mebeles.. dihidang dengan fries, mayo n lemon...

 Main Course : Suria punyer Grill bbq Chicken... yang ni aku penah makan soooo recommended.. sedap jugak... dihidang dengan nasi goreng cina n salad... sekali makan terus kenyang sebab ayam tu separuh dorang bagi...

Main course : Afzan punyer Breaded Chicken... yang ni tukang makan cakap coselow dia sedap...

 Dessert : Earthquake Icecream.... Alhamdulillah dapat rasa jugak aiskrim nih... sedap sangat-sangat... ada 8 flavour.. dihidang dengan cheery, cream, hazelnut... tapi kitorang tak mampu nak abiskan sebab sudah kekenyangan.... bila nak sumbat lagik dalam perut terus rasa nak termuntah... muak kot!!! tak nyesal pun walaupun tak abis makan...

sebab best so kasik up satu lagi bamgar aiskrim...
tata

4 comments:

oakleyses said...

michael kors pas cher, burberry pas cher, longchamp outlet, prada outlet, louis vuitton, ugg boots, jordan pas cher, nike outlet, ray ban sunglasses, christian louboutin uk, nike air max, oakley sunglasses, nike air max, ugg boots, christian louboutin shoes, chanel handbags, polo ralph lauren, longchamp pas cher, sac longchamp pas cher, louboutin pas cher, oakley sunglasses wholesale, kate spade outlet, cheap oakley sunglasses, nike roshe, polo outlet, christian louboutin outlet, ray ban sunglasses, jordan shoes, tory burch outlet, christian louboutin, replica watches, oakley sunglasses, nike free run, longchamp outlet, replica watches, louis vuitton, louis vuitton outlet, uggs on sale, ray ban sunglasses, polo ralph lauren outlet online, gucci handbags, tiffany jewelry, louis vuitton outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, air max, nike free, tiffany and co, longchamp outlet

oakleyses said...

timberland pas cher, nike blazer pas cher, true religion outlet, hollister uk, nike air force, mulberry uk, hogan outlet, true religion jeans, nike free uk, oakley pas cher, coach outlet store online, michael kors outlet, north face, michael kors outlet online, nike air max, true religion outlet, michael kors, vans pas cher, hollister pas cher, sac hermes, michael kors outlet online, polo lacoste, burberry handbags, uggs outlet, burberry outlet, ray ban pas cher, michael kors outlet online, kate spade, north face uk, michael kors outlet, new balance, michael kors outlet, ray ban uk, sac vanessa bruno, guess pas cher, nike air max uk, nike roshe run uk, ralph lauren uk, michael kors, michael kors outlet online, abercrombie and fitch uk, converse pas cher, true religion outlet, nike tn, replica handbags, coach purses, uggs outlet, nike air max uk, coach outlet

oakleyses said...

vans outlet, lululemon, valentino shoes, nike air max, wedding dresses, nike roshe run, p90x workout, reebok outlet, chi flat iron, jimmy choo outlet, herve leger, baseball bats, timberland boots, soccer shoes, instyler, mcm handbags, north face outlet, ray ban, converse outlet, iphone cases, babyliss, hermes belt, new balance shoes, mont blanc pens, lancel, louboutin, soccer jerseys, ghd hair, mac cosmetics, celine handbags, hollister, asics running shoes, ferragamo shoes, hollister, north face outlet, abercrombie and fitch, oakley, longchamp uk, vans, beats by dre, gucci, bottega veneta, ralph lauren, nike huaraches, nike air max, hollister clothing, insanity workout, nike trainers uk, nfl jerseys, converse

oakleyses said...

moncler, ugg,uggs,uggs canada, supra shoes, louis vuitton, pandora charms, louis vuitton, ugg pas cher, juicy couture outlet, marc jacobs, ugg,ugg australia,ugg italia, canada goose, canada goose outlet, moncler outlet, pandora jewelry, ugg, replica watches, wedding dresses, louis vuitton, toms shoes, karen millen uk, links of london, louis vuitton, montre pas cher, moncler, moncler uk, canada goose jackets, canada goose, ugg uk, coach outlet, canada goose uk, canada goose, hollister, doudoune moncler, louis vuitton, swarovski, moncler, swarovski crystal, moncler outlet, juicy couture outlet, moncler, thomas sabo, canada goose outlet, pandora uk, canada goose outlet, pandora jewelry