Insan-Insan Istimewa

Monday, November 21, 2011

World Walking Day - 20.11.2011 (cantek tarikh kan)

Assalam...
semalam aku n Adam attend hari berjalan sedunia kat Taman Merdeka, Johor Bahru.. 
pepagi buta dah bangun kol 6 pagi macam nak g keje ari bese.. kol 7.00 pagi dah terpacak kat taman tu, memula ingatkan orang tak ramai tapi sangkaan ku meleset sama sekali.. parking memang dah full house.. aku dapat parking pun celah melah kete orang lain yang bukan tempat parking janji kete selamat tok diparkingkan.. terus g amik t-shirt lepas tu.. then tunggu member opis yang lain yang belum sampai-sampai.. nasib bek aku sampai awal so dapat jugak t-shirt ikut saiz badan, 2 orang opismate aku badan saiz m jek tapi dapat t-shirt saiz xl sebab t-shirt dah abis.. so redah jelah pakai gak t-shirt tu.. jalan kaki ni diadakan serentak seluruh Malaysia setahu aku 6 negeri kot.. dah lah jom tengok gambar...

Mala orang kedua sampai lepas aku.. snap-snap dengan t-shirt canteekkk.... suke dgn kaler t-shirt tu... 

suke dengan pict nih sebab muka Adam yang sembam .. bangun awal kan.. aku pancing dia suh bangun awal aku cakap nak g main beskal kat taman tak?? erm terus duduk n senang jek ajak mandi walaupun air sejuk...

Alahai Adam dengan rambut tajam yang sudah menjadi kewajipan setiap pagi dan beskal yang telah dijanjikan oleh bonda untuk dibawak jalan-jalan di taman... Alahai Aisy peyot seksi lah...

 aku wif Aisy n Adam... aku begitu kalerful.. suar biru, t-shirt ijau n tudung pink... nice combination right??? kahkahakah...

 berjalan menuju ke main stage... ni belum mula jalan lagi nih tau...

 mereka lagik berposing nampaknyer... Adam, Mala, Fetty, Aisy n Afzan... 

Main stage yang sudah full house... dorang dok aerobik.. kami tak dapat join pun sebab dah tak buleh nak masuk... sebenarnya boleh masuk tapi malas nak bersesak-sesak dengan orang yang ramai tu... 

 mereka dengan coooobbaaaaannnn untuk meletak Aisy didalam stroller.. tetapi tidak berjaya makanya Mama Aisy perlu mengkendong Aisy sepanjang sesi jalan-jalan tersebut.... 

 The comel baby.... suke jugak denga pict nih...

 sesi jalan-jalan dah start... bagus jugak aku bawak beskal Adam takde lah Adam rasa penat sungguh.. jauh jugak berjalan nih..

 kami benti kejap sebab nak bergambar... Adam macam taknak bagi kerjasama so aku terpaksa tarik dia.. kehkehkeh..

 jalan ke depan bukan ke belakang lah bonda... sebenarnya aku cari Adam kat ner.... risau jugak bila dah ramai-ramai orang nih..

 aper lah yang mama Aisy buat tu.. ooo tunjuk buble kat Aisy lah...

 ginilah gaya mak biler anak dah boring kayuh beskal... terpaksalah tarik beskal demi anak tersayang... 




last picture nih... kitorang jalan tak ikut rule pun separuh jalan biler dah nampak group pertama sampai then kitorang pun cross jalan ikut dorang... tapinya kami tetap antara orang terakhir yang sampai sebab jalan sambil ikut rentak anak kan so slow jelah.. 

anyway memang hepi giler time tu.. rasa badan sihat dan hati senang... tambah hepi dapat t-shirt cantik free kan... erm sekali-sekala join aktiviti mcam nih memang dapat release tension... 
tata

4 comments:

oakleyses said...

michael kors pas cher, burberry pas cher, longchamp outlet, prada outlet, louis vuitton, ugg boots, jordan pas cher, nike outlet, ray ban sunglasses, christian louboutin uk, nike air max, oakley sunglasses, nike air max, ugg boots, christian louboutin shoes, chanel handbags, polo ralph lauren, longchamp pas cher, sac longchamp pas cher, louboutin pas cher, oakley sunglasses wholesale, kate spade outlet, cheap oakley sunglasses, nike roshe, polo outlet, christian louboutin outlet, ray ban sunglasses, jordan shoes, tory burch outlet, christian louboutin, replica watches, oakley sunglasses, nike free run, longchamp outlet, replica watches, louis vuitton, louis vuitton outlet, uggs on sale, ray ban sunglasses, polo ralph lauren outlet online, gucci handbags, tiffany jewelry, louis vuitton outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, air max, nike free, tiffany and co, longchamp outlet

oakleyses said...

timberland pas cher, nike blazer pas cher, true religion outlet, hollister uk, nike air force, mulberry uk, hogan outlet, true religion jeans, nike free uk, oakley pas cher, coach outlet store online, michael kors outlet, north face, michael kors outlet online, nike air max, true religion outlet, michael kors, vans pas cher, hollister pas cher, sac hermes, michael kors outlet online, polo lacoste, burberry handbags, uggs outlet, burberry outlet, ray ban pas cher, michael kors outlet online, kate spade, north face uk, michael kors outlet, new balance, michael kors outlet, ray ban uk, sac vanessa bruno, guess pas cher, nike air max uk, nike roshe run uk, ralph lauren uk, michael kors, michael kors outlet online, abercrombie and fitch uk, converse pas cher, true religion outlet, nike tn, replica handbags, coach purses, uggs outlet, nike air max uk, coach outlet

oakleyses said...

vans outlet, lululemon, valentino shoes, nike air max, wedding dresses, nike roshe run, p90x workout, reebok outlet, chi flat iron, jimmy choo outlet, herve leger, baseball bats, timberland boots, soccer shoes, instyler, mcm handbags, north face outlet, ray ban, converse outlet, iphone cases, babyliss, hermes belt, new balance shoes, mont blanc pens, lancel, louboutin, soccer jerseys, ghd hair, mac cosmetics, celine handbags, hollister, asics running shoes, ferragamo shoes, hollister, north face outlet, abercrombie and fitch, oakley, longchamp uk, vans, beats by dre, gucci, bottega veneta, ralph lauren, nike huaraches, nike air max, hollister clothing, insanity workout, nike trainers uk, nfl jerseys, converse

oakleyses said...

moncler, ugg,uggs,uggs canada, supra shoes, louis vuitton, pandora charms, louis vuitton, ugg pas cher, juicy couture outlet, marc jacobs, ugg,ugg australia,ugg italia, canada goose, canada goose outlet, moncler outlet, pandora jewelry, ugg, replica watches, wedding dresses, louis vuitton, toms shoes, karen millen uk, links of london, louis vuitton, montre pas cher, moncler, moncler uk, canada goose jackets, canada goose, ugg uk, coach outlet, canada goose uk, canada goose, hollister, doudoune moncler, louis vuitton, swarovski, moncler, swarovski crystal, moncler outlet, juicy couture outlet, moncler, thomas sabo, canada goose outlet, pandora uk, canada goose outlet, pandora jewelry