Insan-Insan Istimewa

Tuesday, January 3, 2012

Aksi idola kecikku.....

Salam korang...
n3 nak citer pasal anak boboi aku nan sorang nih.... 
lately nih hobi Adam suker sangat menyanyi..
lau dalam kete sambil dgr radio then kuar feveret song dia, dandan tu jugak kuatkan volume radio then nyanyi dengan penuh feeling.. penghayatan lagu mesti ada...
lau kat uma lak... Adam amik tepon aku, then Adam dengan sendirinya akan pilih lagu feveret dia tok nyanyi...
lagu feveret Adam sekarang nih lagu Aisheteru
as bonda Adam, aku hanya mampu senyum sorang-sorang jelah... sebab rasanya Adam follow habit aku kot... kehkehkehkeh...
aku nih suka nyanyi-nyanyi gak.. kadang tu siap cari lirik...
so like mother like son...

muka yang serius sambil ready nak masuk nyanyi... lagu dah terpasang tu... aku ada rekod aksi Adam time nyanyi lagu Aisheteru nih.. erm nak kasi upload dalam belog lambat lah..

serius betul sampaikan terkerut kening tu n terkembang lak idung boboi bonda nih... hihihi


 tengok tu penghayatan mesti ada... jaga pitching tu...

alat untuk garu belakang badan tu aku gunakan sebagai rotan dan Adam lak gunakan sebagai mikrofon... pandai plak cari idea yerk..

 ok lagu dah abis nyanyi dah... babai..