Insan-Insan Istimewa

Tuesday, April 20, 2010

Moooddd yang tah kemana?????

Assalam...
Aku takde mood langsung nak berblogging nih...
Tolong...tolong..tolong...
So..
perkara yang aku suka buat masa sekarang adalah..
termenung dan memikirkan orang-orang yang aku sayang..
Sudah tentunya..
 my lil + lovely family 






3 comments:

Putri_Aizat said...

mulut aku gak interframe...haha...taiko kene baham...

Kakasma said...

akira,
nak buat shoutbox tu senang ajer..gi ler kat shoutbox blog sesiap.pastu klik kat shoutbox..mcm akak nye klik kat cbox..nnti dia gi website shoutbox tu..akira pilih ajer nnti dia akakn ajar cara nak buat dan nak copy pastekeblog..try dulu nnti tak boleh bgtau akak yer

akiratoriza said...

Putri_Aizat,
Salam..
heheheheee

Kakasma,
Ok t saya try buat ae.. thanks bagi penerangan..