Insan-Insan Istimewa

Wednesday, May 26, 2010

Baby With Soother/Feeding Bottle **contest**


Assalam...
Masuk contest lagi da.... malas la nak cite banyak so aku harap Adam bertuah... hihihi... Aku upload 2 keping gambar coz Pn N.A.I gitau boleh letak 2 keping gambar. Foto yang aku pertaruhkan adalah 
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Situasi ni dalam kete n masa ni pertama kali Adam dok kat belakang.. slalunya asyik melepek jek kat Bonda. Minum susu dan berkaca mata, pakai spek Ayah sebab tu nampak besar jek,, spek sendiri ada tp tak layan mybe tak cantik kot...
*
*
*
*
*
*
                                  
Situasi ni kat dalam rumah... Posing ala-ala orang kaya.. minum susu sambil kaki bersilang...

Nama : Adam Lutfi
D.O.B : 29.02.2008
email me at : akiratoriza@yahoo.com.my

erm rasa nak tag kat member yang baru jek melahirkan anak ke-2 iaitu Kak Myalisha

Kat Bawah ni aku C+P syarat-syarat penyertaan tok contest ni, kalau ada saper-saper yang berkenaan tok join boleh la follow d rule k...

Bersempena dengan ulangtahun anak teruna N.A.I yang pertama ni dengan sukacitanya N.A.I rase mcm nak buat contest ckit, hajat dihati nk stop Khalish yang tersangatla attach dgn puting dia tu since umur dia 2months lagi, so N.A.I akan buat satu contest yang berkaitan iaitu BABY WITH SOOTHER OR FEEDING BOTTLE..jom mai pakat join same2.
SYARATNYA sangat senang bagi mereka2 yang suke join contest.

1. Jadi FOLLOWER blog ni – ngeee..;)
2. Buat ENTRY berkenaan dgn contest.
3. COPY banner di atas and letak kat side bar blog u all dengan link sekali la.
4. Upload SATU atau DUA gambar anak yang berumur in between 0-4 tahun dengan PUTING atau  BOTOL SUSU atau KEDUA2NYA sekali pn boleh tp jgn lebih dua keping.



5. Sertakan sekali nama anak, tarikh lahir, dan email u all untuk dihubungi


6. Sila TAG kepada member2 anda yang ada anak..berapa TAG pn xkesah at least SATU


7. Dan last sekali JANGAN la lupa tinggal komen berserta linknya kalau tidak nanti cane N.A.I nk terjah untuk confirmation u all nanti.





LAIN-LAIN

*Contest ini bermula pada 5.5.10 sampai 6.6.10…sebulan

*Juri adalah EN. ASHAK dan EN. KHALISH
*3 orang perserta PERTAMA dengan syarat yg betul ada special gift..emm

*Hadiah..boleh tahan best gak..INSYAALLAH..hehe..akan diberitahu kemudian baru surprise

*3 pemenang akan dipilih berdasarkan SYARAT yang cukup and gambar yang CLEAR dan mencuit hati..GOOD LUCK

1 comment:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Gud luck...cute ler plak anak bujang ko isap susu sambil pakai spec tu yerk..

and jangan lupa join giveaway ini gark...

http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2010/06/giveaway-cayang-ibu.html