Insan-Insan Istimewa

Thursday, May 6, 2010

Eh Adam kene kurung ker????

Assalam...
Eh kenapa nih??? 
Betul ker Adam kene kurung????
 Betul la ape yang tak betul nyer...
tapi Adam kurung diri sendiri bukan bond n ayah yang buat tau.. 
tak caya tengok nih
hihihihi...
*
*
*
*
*
*
*
*
***********



Gambar yang kat bawah ni plak aksi Adam sambil menyanyi lagu dalam iklan kat tv ntah lagu per aku dah lupa...bersungguh-sungguh nyanyi dengan reaksi muka skali...




Citenyer cenggini..time nih kain dalam bakul semua dah masuk dlm washing machine sedang proses membasuh then tetiba Adam datang idea amik bakul tu n masukkan dirinya sendiri ke dalam bakul yang terbalik...isk..isk..isk.. anak bonda ni memang macam2 tau!!! Luv u son!!!

4 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

salam
bonda adam...he he he
ko pun ada blog yerk wit....kita exchange link

panjang akal si adam.....
ada jer kerja dia kan..

akiratoriza said...

Salam..zana ad blog gak ker?? k t aku mskkan ko dlm blog list aku..

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ...comel!! kemain lagi adam yeak....abis bakul kain di jadikan mainannyer....he he he tu ar, anak2 kite ni sume kreatif2...

akiratoriza said...

Thanks coz sudi singgah belog ni ye Lieya Latif..