Insan-Insan Istimewa

Wednesday, September 29, 2010

Adam pun nak keje jugak....

Salam..
N3 ni aku nak story pasal Adam yang nak keje jugak sama macam bonda.. Fyi aku kan dah stat keje pada raya ke4 ari tu n nursery still cuti sampai ujung minggu tu so aku n hubby pun terpaksala bagi-bagi masa to take care Adam. Hubby amik 2 1/2 hari n aku pun 2 1/2 hari gak... Hubby jaga Adam kat uma tapi aku jaga Adam kat opis.. tu yang tajuk n3 cenggitu sebabnya.....

Cuba teka Adam kusyuk tengok aper tu????

ooo kusyuk tgk citer power rangers.. Tu jek ubat nak wat Adam behave dlm opis bonda ni, lau tak tak abis2 dok keje kan bonda nak itu n ini...

dengan riak muka sekali... susu tak abis2 dok isap nipple tu jek..

eh nak tipon sape lak tu???

la tipon guna 'mouse' rupanya....

tgk saper pulak tu???

memang kusyuk betuk ni... sampai mak mertua lalu blakang pun tak perasan..

gambar dgn bonda pulak la...

susah betul nak amik gambar dgn Adam ni.. tak dok diam..

bonda ok tp Adam lak tak ok..

eh Adam ok tp bonda lak tak ok..
  • hari kedua Adam dtg keje... 

nak lari mana tu????

meh bonda ajar Adam ae...

dah ok dah..

boring la tu...

1 comment:

Putri_Aizat said...

sepahnyer opis kita...cam bz sangat jek ek..haha