Insan-Insan Istimewa

Thursday, September 30, 2010

Sri Kamariah Kinder House


Salam...
Gelagat Adam pagi tadi betul2 buat aku rasa gelihati n geram pun ada jugak... Bangun pagi tadi lepas aku kejutkan tok ke nursery, Adam jumpa 'koyok' (aku panggil bende yang tertampal kat tepi dahi Adam tu) trsu nak pakai n Adam cakap dia demam (konon-konon). Kalau tak dilayan kang tambah lambat aku sampai opis t so nak taknak aku pakaikan jugak n gtau 'ooo Adam demam ae' sambil tersenyum memikirkan anak aku yang perangainya macam budak dah besar jek.. Fyi, ada satu ketika dulu hubby demam n pakai koyok, nak dijadikan citer Adam ni memang suka benor tiru apa saja yang Ayah buat, so kalau ayah pakai koyok sebab demam, Adam pun nak jugak kalau dia demam... Like father like son...  Aku gerak dari rumah tok ke nursery kol 7.35pagi, lambat dah tu....pe lagi berdesup la aku mendrivekan kete aku... huhuhu

Sesampai jek kat depan pagar nursery tu, nak tau tak Adam wat per??? Adam akan pindah ke tempat duduk belakang n wat2 tido, tak percaya??? tgk la gambar kat bawah ni..

owt ke nursery, aku benti kat junction depan uma aku, tunggu kete yang byk benor lalu... so ambil kesempatan tok snap pic adam.. 

ni dah kat depan pagar nursery... cantik jek baring...

boleh senyum lagi.... bonda dah lambat ni...

dok tunjuk koyok yang dia pakai..

bila nak bangun ni???

erm rasanya n3 aku ni macam tak kena jek dgn title n3 kan... meh aku citer lak story tang title tu... aku nak bagitau kat korang nursery tpt tinggal Adam tok 8-9jam everyday...

Muka pagar...

Masuk ckit...

hampir keseluruhan nursery.. Sri Kamariah Kinder House ni 1 banglo besar berhawa dingin, ada day care n class. Class tok toddler 3-6years old. Adam belajar sekali dgn toddler 3 years old. Aku tak sempat nak amik gambar kat dalam banglo ni, t len masa aku upload lau aku dah amik gambarnya, kawasan kat dalam banglo pun menarik jugak ada 5 bilik kalau tak silap aku, paling aku suka tempat tido tok toddler, memang menarik sungguh, macam sampan tau..

outdoor xtvt 4 toddler... banyak menan..

Adam posing ngan gelonsor tapi mata pandang len, dok tgk baby nangis..

ni pulak Adam tgh tgk kat muka pintu, teacher dah menunggu..

eh tak nak masuk ke??? tgk pintu pagar lak....

Disebabkan aku dok snap pic sana-sini kat nursery ni, Puan Fetty telah lama menuggu, sori ye fetty... sesampai opis lagi 5 minit tok punch, sib baik sempat lagi..

1 comment:

Anonymous said...

salam mama adam,
sye nk minta ptolongan sket, bleh bg info lg ttg kindergarten adam x? or bleh tggalkan emel address so sye leh contact u... tqvm