Insan-Insan Istimewa

Friday, October 1, 2010

My New Gadget...

Salam...
Hihihihi...
Aku hepi lepas lek shoppping tghtri td...
G danga City Mall td...
Beli....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
dah cukup2 la nak surprise kan orang tu, padahal takde orang pun yang peduli...
huhuhu..
****
aku beli ni....

orang dah jemu dgn bende ni tapi aku baru dapat beli.... 
bertahun jugak la aku mengidam sampaikan Adam dari takde dah nak 3 tahun dah...


Posing dengan kesayangan ku... Mr.Aaron... (ntah nape la aku bagi bende ni nama cenggitu???)

4 comments:

Irma Ruhani said...

wah...lepas ni lagi banyak gambar adam kan.

akiratoriza said...

Betul la Ir... hihihi... Adam la model aku yang terbaik...

m y a l i s h a said...

wahhh i loikeeee esp the color..

how much u get it??

wahh lepas ni sure adam pose sana, pose sini, kan kan kan??

jadi model mummy la.. mummy plak jadik photographer tetap utk adam.. satu kepuasan kalau dpt amik gamba anak2 ni esp bila tgk xpression diorg yg tulus ikhlas..

akiratoriza said...

myalisha,,,
cantik ae.... thanks.. lau ikut hati nak amik black colour tp out of stock so terpaksa la amik pink colour n sib baik pink tak so pink coz sy tak suka pink.. rege tak mahal mana pun kak juz rm599, tak mampu nak beli dslr la... hehehe..

Masa akak bc lek komen ni, sy gerenti akak dah tau citer ni fr fetty kan..