Insan-Insan Istimewa

Friday, October 8, 2010

Cute Little Muslim & Muslimah Contest





Jom join contest nak????
ntah ada luck ke tak ni....
huhuhuhu..
Gambar Adam ala-ala muslim sejati...
Tara....


My beloved son : Adam Lutfi
Age: 2 years old
D.O.B : 29.02.2008
Kategori : 1A

Bonda harap anak bonda yang tersayang ini akan menjadi anak yang soleh kepada Ayah n Bonda sepanjang hayat kami berdua. Adam belajar rerajin tau t leh bawak Ayah n Bonda g Makkah, k.

Erm nak tag kat sapa lak ae...  

5 comments:

m y a l i s h a said...

cute cute.. gaya pak aji baru balik surau naik beskal.. chumell

akiratoriza said...

kihkihkih...
betul gak tu kak, tak terpikir lak time amik gambar n post gambar ni dlm n3 td..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

alamak...ko tak aku yerk....
nak kena cari gambar2 batrice berunsur muslimah nie

akiratoriza said...

ye. aku tag ko so pe lagi meh join. lau ko menang hadiah bagi 2 k... hihihi

AshAnas said...

salam, dah terjah entry contest... entry lulus... thanks sudi join & good luck ya utk adam!