Insan-Insan Istimewa

Monday, October 11, 2010

Erm open house selepas raya....

Salam..
pada n3 lepas aku ada wat quick n3 pasal open house kan...
so aku ada snap beberapa pict utk tontonan korang tapi tak la semegah mana
huhuhu....
aku malas nak citer panjang so lets d photo do d talking...

aku yang cute... hehehe....

antara tetamu terawal yang hadir...

lepas diorang semua balik trus berduyun tiba beb!!! tak putus2 orang datang sampai kol 10 malam..

Antara menu yang disediakan... yang ni nasi himpit, daging kambing masak kari, daging lembu masak merah, ayam masak kicap, sayur lodeh kering.

menu tok nasi ayam

mee goreng, mee hoon goreng

dessert tembikai, agar-agar sirap n agar-agar milo

air sunquick n teh 'o' panas..

sambut besday tuan rumah aka makcik aku yang ke...... rahsia dia cakap.. huhuhu

my mum n my dad. Korang jangan tak caya tau gambar ni disnap sendiri oleh Adam..

yang ni pun...

yang ni pun sama... my nephew... anak arwah kakak aku yang sulung..

korang perasaan tak muka diorang sama tau...

betul tak??? my mum cakap muka Shafiq masa kecik sebjik cam muka Adam skrang..

hobi Adam, membuli semua orang yang ada kat uma 2..

melalak lepas kene marah ngan bonda. mana tak nya Adam sibuk dok debik anak cousin, sampaikan budak tu nangis...

Syafiq..

Syahrul.. anak arwah kakak yang ke-2

Athirah..anak arwah kakak yang ke-3

Saksikanlah gelagat Adam sambil minum air... dah macam orang besar minum air..

siap melunjurkan kaki n goyang2..

meh tengok kat bonda ni...

betul tak mcam orang besar sedang minum air...

2 comments:

m y a l i s h a said...

ooo adam dah pandai minum from cups.. amani still hv 2 use sipping cup or straw kalo x.. bercucuran la air tu jatuh..

akiratoriza said...

a'ah kak. tapi kekadang Adam ngada-ngada gak nak minum guna sudu n suh saya suap kan.. ragam bebudak len pesen memang.