Insan-Insan Istimewa

Tuesday, October 12, 2010

Meh Jom g Tesco...

Salam..
Last weekend g Tesco Kulai.. saje-saje jalan coz dah alang-alang balik kampung. 
tengok jelah gambar2 ni..
aku memang malas nak citer tp aku suka upload gambar jek...
hihihi..

aku suh Ameer masuk dlm troli coz nak Adam pun masuk skali..supaya aku tak jadi pelari pecut dlm Tesco tu.. (Eh Izzaty tak nampak lak)

Hah nampak dah Izzaty.

Adam behave jek erm tapi kejap jek, trus mintak trun sib baik Ameer ada, Ameer jelah yg jadi pelari pecut..

tapi Ameer x jadi pelari pecut coz Adam jumpa troli ni... sesuai jek troli kecik tu dengan Adam, lau tak Adam dok sibuk nak tolak troli yang besar..

hepi memang hepi Adam dapat tolak troli kecik ni.. brg2 dia letak dlm troli dia tak boleh letak dlm troli besar tu..

Adam taknak aku snap gambar dia... tu yang terduduk tutup muka n mulut dok cakap 'naknak, naknak'.. hehehe..

kacau Ameer dlm troli besar.. Ameer lak jadi nganda-nganda nak duk dlm troli padahal badan dah besar gabak..

Adam tengah queu tok bayar.

erm boring la lambatnyer orang yang kat depan tu... meh g jengjalan lagik.

dah penat berjalan so masuk barisan lagi tok bayar.. eh org depan ni tak abis lagik...

nak dijadikan cite kalau boleh Adam nak bawak balik troli kecik tu , Fyi troli kecik tu memang tak leh wak kuar dari dlm tesco maknanya lepas kaunter Cashier tu alarm akan berbunyi so memang haru biru la kat kaunter cashier tu kejap. si security guard pun datang tgk, aku pun cepat2 la suh budak tu amik then aku wak  Adam g kedai menan kat depan kaunter tu tok pujuk Adam diam. n wang pun melayang lagi beli menan racket badminton. (menan tu aku lupa nak snap gambar) huhuhu... memang penat lau aku bawak Adam g jengjalan ada jek karenah dia... isk..isk..isk.. tapi nak wat camner kan dah anak kita, buruk n baik anak tu kita yang kene bentuk.. bak kata pepatah meluntur buluh biar dari rebung.


2 comments:

Putri_Aizat said...

hehe..chumel lah tengok adam tolak troli itew...haha cam dah besar jek...konon2 beli barang sendiri lah tuh...haha..

akiratoriza said...

betul-betul-betul.. hahaha.. susah gak budak kecik ni perasan nak jadi budak besaq...