Insan-Insan Istimewa

Wednesday, October 6, 2010

Jom makan kat Warung Atok..

Salam...
Erm dah kenyang makan kat Warung Atok td...
Tapi x makan ayam goreng pedas juz makan burger ayam 'Zinger'..
Best gak!!!
Side order air 'Mountain Dew' n 'Cheezy Wedges' yang sememangnya meletop...
Enjoy sgt lunch td with bff...
xcelly ni hajat bff yg preggy 6 mth...
wARONG aTOK Ni la kitorang lunch td..

burger ayam aku... 1st timer try, not bad la.. next time leh makan lagi kalau xnak ayam goreng.

air mountian dew... dah tinggal separuh dah..

lunch aku dah abis dah..

puan fetty yang preggy 6 mth.. 

aku tgh tunggu dia makan ni...

lunch kat Warung Atok kat PERSADA Johor... parking mak ia mahal siot...

3 comments:

Putri_Aizat said...

eh tetibe rasa glamor lak pas baca entry nih...tapi glamor lagi atuk tuh lah..haha..

akiratoriza said...

atok dah sememangnya glemer setiap masa..

aku sj jek nk bagi ko bangga n bg orag tu jeles... hehehe

m y a l i s h a said...

ingat warung atok mana tadi.. rupanya atok kfc.. hahaha..

parking kat situ mmmg mahal sis.. len kali kalo gi situ park kat menara ansar atau kotaraya.. tp kena jln jauh sikit.. tp kalo bawak ibu mengandung kesian la plak.. kang dah penat jln terbantut lak selera