Insan-Insan Istimewa

Friday, October 15, 2010

N3 makan lagik... huhuhu

Salam..
Lunch td bersama-sama dgn opismate aku seramai 8 orang..
Kitorg memang lau semua free akan keluar makan sesama..
seronok n dapat merapat kan lagi ukhwah kami yg sememang dah macam adik beradik..
dlm opis dah macam kat uma, ketawa, menjerit, gurau senda n etc..
Alhamdullilah dpt opismate yg sekepala tp ada gak  sesekali tu berselisih pendapat
adat la akan sedangkan lidah lagi tergigit ni kan pulak sesama manusia..
hehehe..
(erm rajin lak aku nak story mory kat korang ae)
layan la snap-snap pict yang aku wat td...
location : larkin bomba, jb

kak nor, sue, mala n uteh

lia, afzan, fetty, ntah saper yg sowg lagi 2... (takut tgk bdn aku, huhuhu)

Order mala sampai dl coz mala makan nasi ayam yg memang dah siap tersedia..

pantang suh amik gambar.. ceh!!

uteh..

yg nih pun satu gak.. pantang suh amik gambar.. hehehe

wat abis kodak aku jek..

tu perli aku la tu...

ni perli saper lak??? sood ae... hahaha

chicken chop dah sampai... berasap lagik 2..

buble pun ada.. yummy.

afzan nak angkat pun takut coz memang panas..

masing-masing posing dgn chicken chop masing-masing..











2 comments:

Putri_Aizat said...

best2....bila next trip nih...

akiratoriza said...

next trip??? erm kene kerah ahli kelab tok mencari dana... huhuhu dana dah kehabisan tok kita pergi berjimba-jimba..