Insan-Insan Istimewa

Wednesday, November 17, 2010

Aidil Adha..

Salam..
Aidil Adha taun ni memang sungguh len dr taun2 yg sudah..
coz aku hanya dok terperap kat uma tanpa kemana2..
lek kampung jumpa mak+abah pun tak..
aku tak amik cuti so hny 1ari jek public holiday yg sedia ada..
lau lek kg oh sungguh memenatkan..
end up aku n hubby pun decide tak yah ke mana2..
raya kat JB jelah yang mmg sungguh lenggang..
semua kedai tutup..
ujan lak erm mmg lenggang la tanpa byk kenderaan...
Menu sempena Aidil Adha pun tak semegah mana tp ok la tok kami ber3...

(Nota-noti : pict akan diupload kemudian k...)

Sambung lagik...
tengah malam ada news gembira..
bff aku aka Lia telah menghantar 1 bungkusan misteri...
bungkusan yg sungguh bermakna..
hihihihi...
mak kesayangan kirim lauk raya utk anak kesayangannya..
akhirnya dapat jugak aku makan lauk raya diipenghujung raya..
jam 11.30 malam aku melantak..
tak kira dah malam semakin larut janji aku puas..
thanks mak..

lauk raya kegemaran aku... huhuhu.. ada ketupat, lodeh, rendang daging, ayam kampung dan sambal kacang..

close-up ckit... yummy!! rendang my mum memang paling tip top yg penah aku makan tau..

2 comments:

Putri_Aizat said...

nampak cam sedap jek...jap lagi aku nak merasa gak lauk itew...dah lapor nih...

akiratoriza said...

kebabooommmmm la rendang daging mak aku 2... mmg tak leh lepas peluang lau mak aku msk...