Insan-Insan Istimewa

Monday, November 8, 2010

Di sebalik tabir Majlis Persandingan Cousin Aku..

Salam..
Last weekend cousin aku kahwin. Nikah 5hb, majlis berinai 6hb n majlis bersanding 7hb November 2010... 
Disebabkan majlis berlangsung 3 hari so memang byk la pict2 yg aku telah snap2...
so tok n3 ni aku upload pict yg belakang tabir jek
gambar bride on the wedding day sok lak yek..
korang tunggu...
sok now layan la pict orng2 comel loteh kat bawah ni k...

Kami anak beranak.... Kak Lyn, Deq Nor, Syafiq, Hariz, Wani, Adam n aku yg gojesh.... huhuhu.. tudung aku dlm kebasahan coz time ni ujan rintih2 tp air tak bergelora.. 
Adam lak lau dh jmpa Abg Syafiq, memang trus lupa kat Bonda ye n bonda of coz la jadi org yg paling rileks... hihihi..

Tgk la rapat betul..... pasan tak bnd yg tertampal kat dahi Adam tu???? tu keje pak usu adam aka Ameer.. ntah dr mana dpt ntah n Adam yg jadi mangsa... cian anak bonda kan!..

erm nampaknya kami lagik... cuma tambah sorang lagik Izzaty..

erm mummy gojesh... hahahaha... tp baju aku baju raya ari tu, malu den...

Ameer n Syarul... Pe la syarul leh lak pejam mata...

Para anak dara yang tak sabar2 nk jadik raja sehari... oit keje cari duit byk2 dl, then baru pk kahwin yek... Ina, As, Deq Nor n Amoi...

Aku n Adam lagik... aku nyer camera kan so of coz la muka aku n Adam yg byk kan... hihihi...

Ina n Amoi... sama tak muka mereka??? fyi diorang ni satu2nya twin dlm keluarga besar kami.. 

lagik2 kami.... Adam leh lak tgk ke arah len.. saper la yg besar sgt tu???? den malu sekali lagik..

Model yang mood sentiasa baik on that day.. eh cap Adam pun enter-frame gak..

sign 'peace' yang belum bertukar ke 'peace' sebenar.. 

Model gila kuasa.. tidak mahu bergambar bersama-sama model2 yang len..

betul tak aku ckp??? mood baik bila bergambar bersendirian.. boleh ketawa2 lagik..

nape la semua mula sedih jek ni... 
( sayu hati bila pandang muka my niece n my nephew trus teringat kat arwah )


Syarul yg pejam mata tadi... pasan tak jari Adam yg berbalut tu??? fyi jari tu terluka ckit jek tp Ayah Adam yg lebih2 nak dibalut juga luka tu sib baik tak dibalutnya satu tangan Adam... huhuhu...

'Sticker' sudah bertambah.... sah mcm org demam si Adam tu... blh pulak Adam biar je 'sticker' tu, tak risau ke nak??? tp bila aku bukak t'sticker' nangis la pulak.. ish..ish.. poneng den!

Last pict fr me... of coz la Aku n Adam lagik.. hihihi... Jangan marah yek!!!

Tunggu next n3 k tok pict2 yg lebih menarik... (menarik sgt2 ker)

4 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

amboi2..kemain lagi berposing sakan
besar gark family ko yerk...aku kenal sampai ke deq nor jer..yg lelain aku dah blur.....adik ko bertambah lagi erkk...

nie sepupu ko yg mana kawen nie?

akiratoriza said...

adik-badik aku ada 7 org la tp skrg tinggal 6 jelah.. mak aku produktif la.. yg bongsu br darjah 4 thn ni.

sepupu aku belah mak, sebab tu meriah ckit....

sarasofia said...

kalau sood tgk konpem dia jeles sampai muntah ijau.. sebab u very the glamer..

akiratoriza said...

erm sememangnya kak.. tgk sy ari2 pun dah tak keruan, ini pulak tkg sy dlm keadaan hepi bersam family.. hangin satu bdn la dia... hihihi