Insan-Insan Istimewa

Thursday, November 18, 2010

Majlis Makan Tengahari - Opis aku pada 12.11.2010

Salam...
n3 tertunggak lagik..
last friday bos n 2nd bos wat makan2 bersempena dgn pengesahan kenaikan pangkat mereka..
sonok dpt makan makanan yg mmg so variety...
memacam ada tau...
korang layannzz...

Dimulakan dgn side menu iaitu pakcik+makcik ulam-ulaman, ikan kering, telur masin n sambal belacan. Ops lupa masakan paling enak time ni adalah rendang itik, tu hah sebelah ulaman..

Sayur campur (tak menarik langsung) n sambal udang

Asam pedas ikan merah, ayam goreng kunyit n sayur nangka masak lemak...
Menu len yg tak mask pict : puding jelly (tip top), chocolate indulgance by secret recipe (fuhh!!!! sedap giler, I likeeee), buah dukong (memang berdukong2 la aku mkan)...

Bos besar n bos2 kecik sedang kekenyangan setelah menjamu selera..


Opismate FF no.1 : Afzan n Zalia...Sedapnyer korang melantak, tgk jelah kat Zalia 2 nak bergambar pun tgn xleh lepas jauh dr mulut.... hihihi..

Opismate FF no.2 : Fetty n Sue (yg pinky tu xyah tny yek) diorang maintain lau suh msk dlm gambar...

Opismate FF no.3 : Pn Azian n Mala... nampak sopan jek...

Si Pinky lak enterframe... pict2 b4 dis kan samar2 jek... tp tak clear sgt la, almaklumla makan time kan so takle nk bg 100% at-10-tion kat photographer..

Photographer of the day... tu yg 1st pict kat ats nun.... aku mls dah nk edit wak 2run pict dia, sajek nk bagi dia vangga ckit....


3 comments:

[-suziey-] said...

bestnye mkn2 free..rezeki

akiratoriza said...

tq...
mkn free kan so mmg melantak abis tak ingat dunia, mkn2 free lak ari jumaat so rehat panjang pelagi mmg tak lepas peluang langsung... para lelaki dh angkat punggung, para wanita lak smbg mkn lagi smbil borak2... hihihhii..

Anonymous said...

cantek tudung cik akira....tag la leeziana collections weiiii....bling2 tak mate DIE tgk ko...kui3