Insan-Insan Istimewa

Saturday, December 4, 2010

::Little Finger Personal Calendar Giveaway 2010::

Salam....
GA lagik la nampaknyer ye kengkawan.... jangan la boring coz aku memang takde idea nk wat n3 nih... so mcm biasa la dr biarkan belog x berupdate adalah sebaiknya aku menjoinkan diri bagi GA2 yg menarik, betul tak???..... hihihi...

GA ni agak unik dan menarik coz sudah semestinya hadiahnye iaitu simple personal calendar dgn photo sendiri yg best plus birthdate yg tersayang & anniversary 4 10 orang yg bertuah. kalendar pulak sudah semestinya tok taun 2011... menarik tak????

Sekarang nih aku kene tepek 2 keping gambar tp lebih pun blh supaya senang eB wat pilihan nanti lau bertuah la... hihihi.. so pikir punya pikir aku nak letak 10 keping gambar.... mcm kat bawah nih.. harap eB tak pusing pale kepeningan tgk gambar2 kat bawah nih...

Oppss b4 dat antara tarikh-tarikh penting dlm hidup ini adalah :
1. 29 Februari (yang dtg 4 taun sekali) - besday anniversary my beloved son... Adam Lutfi
2. 31 Disember (setiap ujung taun) - besday anniversary Mr Hubby kesayangan.
3. 20 Julai (sama dgn besday Sultan Agong tau) - besday anniversary aku da...
4. 7 April - wedding anniversary hubby n I
5. 22 September - tarikh kehilangan Kakak Kesayangan pulang bertemu Illahi..

Now show time........








1 comment:

eB@mamaAerish'n'Aed said...

memoirs kan?... i lioke... >_<

gd luck yer... tq 4 joining... :)