Insan-Insan Istimewa

Saturday, January 22, 2011

Wah, 1st place, beb!!!

Salam....
terkezut aku bukak comment box then baca 1 comment yang gitau aku menang contest..
tuan tanah belog 2 sendiri yang tau...
Alhamdulillah, rezeki lagi aku dapat...
thanks Kamila coz pilih nama aku....
sonok tol lah!!
semangat aku tok join GA/Contest makin membuak-buak nih...
ngeh..ngeh..ngeh..
korang pasan tak nama aku kt atas 2....

3 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

phewwwittt
1st place tu..so lucky ler ko wawit...

betul ko..bila selalu kita menang nie...rasa semangat nak join..tp once ko masuk contest, pastu asyik tak menang jer...or ko tengok orang yg sama jer menang contest2 mcm tu..alahai, terus rasa down....tp tu arr orang kata....rezeki masing2 kan..

~~Pengisi@n d@L@m Pen@nti@N~~ said...

ko menang adiah ape ni nyah? bestnyewww

Em's Family said...

ongrats!! berbaloi kan masuk contest :)

anyway, nak mintak tolong vote kan untuk akak untuk Friso Contest

Ok.. ini instruction dia..

1. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/
2. Click ALLOW
3. Click VOTE NOW
4. Go to FLAUNT YOUR MOMENT
5. go to

http://apps.facebook.com/flaunt-it/moment_view.php?

id=10195&menu=gallery
6. Click VOTE..

or kalau nak tengok gambar sekali. boleh tengok dekat

http://malaysiagiveaway.blogspot.com/2011/01/i-appreciate-your-vote-for-friso.html

Kalau if you dont mind, boleh vote every 24 hours..

Once again.. Thanks yer
Kak Mira
www.emmira.blogspot.com