Insan-Insan Istimewa

Saturday, July 30, 2011

~Everything Bout Adam Shazzrul~ [GA Pertamaku 01.07.2011 - 30.07.2011]

GA telah melekat sehingga ujung bulan Julai so n3 baru skroll ke bawah k! TQ


Salam
cantik tak FM-Fm kat atas tu????
korang nak tak???
kalau korang taknak, aku tetap nak bagi jugak sebab memang aku dah berniat nak bagi FM kat korang time aku balik kampung Pahang ari tu
Niat yang baik memang diberkati Allah so aku memang dapat beli semua FM tersebut 
Ada FM Tioman Island, Cherating, Cameron Highland, Penang Island, Langkawi Island dan Bukit Gambang Water Park.. 
menarik bukan??????jadinya jom la join GA aku yang memang teramatla mudah

korang hanya perlu tinggalkan komen kat n3 ni beserta dgn id, tak payah susah wat n3 khas untuk GA aku ni
dalam komen tu nanti korang hanya perlu tulis "aku nak FM ni" tapi kalau nak tulis pepanjang pun boleh jek, aku tak kisah
tapi kalau korang nak cabutan extra, korang harus jugak wat n3 pasal GA ni dalam belog korang. then dalam kotak komen n3 ni korang tinggalkan link korang untuk aku jenguk belog korang k!
dan korang haruslah seperti bese memfollow Belog Kesayanganku ini
senang jek kan...
so janganlah segan untuk join yerk sebab 9 orang yang bertuah berpeluang untuk dapat FM tersebut.
kalau mendapat sambutan, berkemungkinan hadiah bertambah. kalau bukan FM aku akan cari hadiah lain yang menarik untuk korang.
GA ni bermula pada 01.07.2011 hingga 30.07.2011 jam 2400hrs

cabutan akan dijalankan pada 01.08.2011 (bersempena memberkati Bulan Ramadhan) oleh anak kesayangan aku yang comel itu.. (kalau mood dia ok la, kalau tak aku jelah yang buat cabutan) kehkehkeh.....


sekadar gambar hiasan jek ni sebab aku tersangatla sukeeee dgn gambat ini...
~sekian~

129 comments:

My Aisy said...

aku nak FM ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aya Ariel said...

aku nak fm niiii..!!!!!

id : Aya Ariel

amy said...

Saya mahukan fm iniiiiii ~ :D
Kalo diberi fm ni..maka inilah fm pertama saya..segala budi baik tuan semoga Allah membalasnya.hehehehe..:D

id:amy

aanie said...

sy join..

"aku nak FM ni"

http://aanie.blogspot.com/2011/07/saya-nak-fm-ni.html

mummy_ayu said...

"aku nak FM nie"
nak ..nak..nak...

id Mummy Ayu

Afida said...

aku nak FM nie....suke!!suke!!suke sangat kumpui FM

Jemputlah ke blog saya....

http://www.afidariany.blogspot.com/

♥SyilaSyira♥ said...

nak juga fm tu..tapi mood nak join ga ngan contest dah melayang²....camna tu..huhuhu

Sidratul Muntaha said...

nak fm ni!
id:sidratul muntaha

Dee said...

aku nak FM niiiii...

salam kenal sis..

Myra Jay said...

MJ nak FM ni!!!
Bestnyer kalau bertuah..


p/s : Kak, nanti MJ buat entry ye, insyaAllah malam nie, MJ rasa blom follow blog akak, kat opis nie widget folower hilang..
Boleh kan..?? :)

Myra Jay said...

MJ dah buat entry.. :)


http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/07/ga-saya-nak-fm-nie.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya nak FM ni

Munna said...

aku nak FM ni!!!

@ sopan sikit,

Akak, bg je la FM ni kt Munna boleh? hehehe

id: Munna

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Atie nak FM ni!!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/07/ga-saya-nak-fm-nie.html

ID:azatiesayang

PinkUmmi said...

join

aku nak FM ni

http://pinkummi.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

tq

Cik Rose Cute said...

join
aku nak FM ni....

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/07/ga-saya-nak-fm-nie.html

dilazfamily said...

saya nak FM ni

dilazfamily said...

nak cabutan extra
id follower:dilazfamily
http://mamaqiscontest.blogspot.com/2011/07/ga-saya-nak-fm-nie.html

Jaa said...

join

aku nk fm ni

http://jaajahatga.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

Munna said...

dah buat entry juga....^^

http://munnafendyga.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

mummy_ayu said...

entry Ayu pula...
http://mummyayucontest.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-nie.html

Maya Mayana said...

aku nak fm ini...nak sangat2!!!!
thanks sudi invite aku...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

aku nk fm ni
zaty join..=)

http://cikedispedas.blogspot.com/2011/07/ga-saya-nak-fm-nie.html

Huda said...

aku nak fm ni :)

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/07/ga-aku-nak-fm-ni.html

id: Huda

☀ Izzaty Hedry☀ said...

aku nk fm ni
zaty join..=)

http://cikedispedas.blogspot.com/2011/07/ga-saya-nak-fm-nie.html

fieda said...

JOIN..

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

#ciksuzlin said...

kak~~sy join :]

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

CiK PurpLe PinkyPuff said...

aku nak FM nih! siap buat entri lagi! :)
id: Cik Purple pinkypuff

url:http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

Cik Mai said...

cik mai join
http://kopicawan.blogspot.com

eITA said...

da join

http://my-khalish.blogspot.com/2011/07/ga-aku-nak-fm-ni.html

eITA said...

kak... ziyta nak fm ni...

id follower : ziyta

ibu balqis said...

aku nak FM ni!!!!!!!!

ID:ibu balqis..

http://ibubalqis.blogspot.com/2011/07/gaaku-nak-fm-ni.html

ummi anum said...

Aku Nak Fm Ni....!!!!

dah buat n3 lagi ya..

http://mahalucky79.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

abazilah said...

Aku Nak FM Ni !

http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

amiraliyana said...

joined!
Aku Nak FM ni!!!!

id: amiraliyana

http://amiraliyanacaribelog.blogspot.com/2011/07/ga-aku-nak-fm-ni.html

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/07/ga-aku-nak-fm-ni.html

id : IntaNBerliaN

TQVM

jijahpages said...

Aku nak FM ni! maaf penggunaan bahasa. dah akak suh. hehe jijah nak FM ni kak!!


jijah join kak

id follower; jijahpages
link entry; http://jijahpages.blogspot.com/2011/07/ga-aku-nak-fm-nie.html

Izan Ishak said...

izan nak FM ni juga~


http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/07/ga-aku-nak-fm-ni.html

id follower: Izan Ishak

asiah_najihah said...

asiah nak join

id follower: asiah_najihah

http://jieha89.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

AYuNG said...

aku nak FM ni!!

Mintak2 dapat la yer..nak buat koleksi nih..hehe

http://ayung-join-contest.blogspot.com/2011/07/everything-bout-adam-shazzrul-ga.html

id: ayung

zaikulim said...

aku nak FM ni!!

id;zaikulim

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

aNiM said...

saya join ya :)

"aku nak fm ni"

id: aNiM

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

tq~

Cempaka Kuning said...

CK join ye.

Id follower-cempaka kuning

Saya nak fm ni!!!!


http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

A y e s h a Ramlee said...

ayesha nak kumpul FM, jadi pilih ayesha sebagai salah seorang pemenang ye... hehehe

id : A y e s h a Ramlee

http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/07/ga-pertamaku-01072011-30072011.html

Teratak Hami said...

Saya join

"aku nak FM ni"
"aku nak FM ni"
"aku nak FM ni"


id : Teratak Hami
Saya ada buat n3 pasal GA ini :-)

http://teratakhami.blogspot.com/2011/07/ga-saya-peminat-fm.html

nanakimie said...

"aku nak FM ni"

id: nanakimie

http://nanakimie.blogspot.com/2011/07/sapa-nak-fm-cepat-join-giveaway-neh.html

GnieSyazni SSC said...

"aku nak FM ni" ...hehe

Gnie join yeh =)

http://lobakmadu.blogspot.com/2011/07/giveaway-aku-nak-fm-ni.html

Jemput singgah

shera haifa said...

aku nak FM nie!!

http://kontestaje.blogspot.com/2011/07/saya-nak-fm-nih.html

misz l0vely said...

" h0neyz nak FM nie..!! "

j0in ur GA..
id f0ll0wer : miss l0vely
url bl0g :
http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

tq...
;)

tiefazatie said...

aku nak FM ni

ifa nak sis!ifa mmg ngh gle FM nie..hihi

id follower: 77.tiefazatie

link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/giveaway-aku-nak-fm-ni.html

tq sis!

Cik Meifaa' said...

diiklankan disini

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/07/everything-bout-adam-shazzrul-ga.html

kaseh suchi said...

aku nak FM ni

sumanya comel2 kalo xdapat 10, dapat satu pun xpe dah..hehe

http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

join

myhatiku said...

ADAM!! myhatiku nak FM ni!!bagitau bonda ea :D

ID:myhatiku

mRs.fAriDnAnA said...

nana join

http://azleanayusof.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

id:mRs.fAriDnAnA

misya said...

sya nak fm nii....

cekodok said...

join

aku nak FM ni

http://contestcekodokpunyer.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

id: cekodok

Nida said...

As-salam..

aku nak FM ni

ini linknya:

http://nisajijah.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

id follower: Nida

puhh..puhhh moga-moga aku berjaya..:)

tq:)

Zue AnnaLeeya said...

salam...

Aku Nak FM Niii...!!!

link entry :
http://zueannaleeya.blogspot.com/2011/07/ga-aku-nak-fm-ni.html

tenkiu..

Golden Rose said...

sha join ya...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

Marina said...

Aku nak FM ni!

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

Jom tunggu GA yang bakal dilakukan oleh saya... Mereka dah menang...

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ga-result.html

Bicara hati ibu aisya said...

Saya nak FM tuh!!

http://aisyaluvcontestga.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-nih.html

tq

Miss Annaz said...

salam...

Miss Annaz dh join GA nie..
AKU NAK FM NI...

harap2 dpt..


http://annaz79.blogspot.com/2011/07/ga-aku-nak-fm-ni.html

Teratak Hami said...

Saya join kali ke-2 sebab buat new blog

"aku nak FM ni"
"aku nak FM ni"
"aku nak FM ni"


id : Teratak Hami
Saya ada buat n3 pasal GA ini :-)

http://join-ga-contest.blogspot.com/2011/07/ga-saya-peminat-fm.html

Jieda said...

saya join

http://join-giveaway.blogspot.com/2011/07/saya-nak-fm-ni.html

id: jieda

Cute MuM said...

aku nak FM ni!!

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

alyafify said...

sy join ;)

"aku nak FM ni"

id follower: alyafify

http://alyafify.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

tq;)

QUEENPINK said...

"aku nak fm ini kerana nak tambah koleksi hadiah..hehe"

id follower : QUEENPINK

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

Cahaya Qaseh said...

join..
ck nk fm ni..

http://sukadukacahayaqaseh.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

ckin life said...

"aku nk fm ini"

ckin join.....

http://ckinro.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

tq....

NOOR FATIN said...

aku nak fm ni

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

id : noor fatin

Sidratul Muntaha said...

aku nak fm ni!!!

http://setotnara.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

ID: Sidratul Muntaha

**Nora** said...

aku nak fm ni!!!

id follower: **Nora**

http://comeldancomot.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

Fieza79 said...

aku nak fm ni..

id follower : fieza79

http://fieza79.blogspot.com/2011/07/ga-everything-bout-adam-shazzrul.html

Cik Meeja said...

CM mau FM "Pahang Island Malaysia" itu!!!

Hehehe..Join!!!

Sudi2kanlah diri singgah & follow CM plak ye..Tocey! ;-)

http://hip2-horey.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

Ummu Ukasyah said...

uMMU uKASYAH join..

http://anakkuanugerahterindah.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

'Angel' Ina said...

http://nlfm2.blogspot.com/2011/07/ga-aku-nak-fm-ni.html


join

azleen said...

"aku nak FM ni"
id: Azleen
http://lovelygiveaway.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

nur said...

NUR JOIN!!

"aku nak FM ni" "aku nak FM ni" "aku nak FM ni""aku nak FM ni" "aku nak FM ni""aku nak FM ni""aku nak FM ni""aku nak FM ni""aku nak FM ni""aku nak FM ni""aku nak FM ni"

http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/ga-aku-nak-fm-ni.html

nurhafiz2009@yahoo.com

ALL IN ONE

JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
JOM KE: ALL IN ONE

d_LA said...

"aku nak FM ni"
thanx sbb sudi jemput dla join ya^^
hope bertuah..hehe..

id : dLA

kiwi said...

http://kiwiblurr.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-nie.html
id: kiwi

The Games Bingo said...

nak FM cherating 'petak penyu'

http://thegamesbingo.blogspot.com/2011/07/tgb-nak-fm-cherating-petak-penyu.html

tertarik pulak... :0

Adyshariz said...

aku nak FM ini..itu..dan semua lah..hehe


http://ady-shariz.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-nie.html

tq

♥ cιк єммα ♥ said...

aku nak FM ini...

id : ♥ cιк єммα ♥

http://cik-emma.blogspot.com

annur_islam said...

"aku nak FM ni"

http://annurgiveaway.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

Thanks..:)

eB ezrin said...

"aku nak FM ni"
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html
tq

khai said...

"aku nak FM ni"

Id follower- Khai

http://khai-contest.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

NaDiA said...

di tag oleh : A y e s h a Ramlee

Aku Nak FM Ni..

http://khadiah.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

id : NaDia

baby said...

joiin~
id: baby

''aku naak fm niiiiiiiiiiiiiihhh !!!''

pahaam taaak???!!!hahah

http://nonasani.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

cek taw..huhu..TQ!

nurr f@!sha f@t!h@h said...

as salam..faishafatihah join..TQ

"aku nak FM ni"

http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

::NureeN:: said...

nureen join

"aku nak FM ni"

http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

Mama Syima said...

"aku nak FM ni"

id follower - mama syima

http://contestngamamakyra.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

Nisa' Azman said...

"aku nak FM ni"

Follower ID: Nisa' Azman

http://greennnpandacontest.blogspot.com/2011/07/ga-saya-nak-fm-nie.html

DoodleDesign said...

"aku nak FM ni"

wow! banyaknyaaaa dah enter contest.. ada can ker? huhuu..

www.doodledsgn.blogspot.com

my name is ET :)

Asyraf said...

aku nak fm ni

id : asyraf

http://asyrafpunyer.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

budak tembam said...

aku nak fm ni

http://syahmitembam.blogspot.com/

~~@lyci@~~ said...

aku nak fm ni..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

tq ;)

Alin's In D House said...

"Aku nak FM ni"

id: alinindhouse

mehlar intai blog alin:

http://alinindhouse.blogspot.com/2011/07/alin-nak-fm-ni.html

fa10 said...

saya tersangat la nak FM ni...

http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/07/everything-bout-adam-shazzrul-ga.html

id: fa10

Kasih Ibu said...

"aku nak fm ni"!!!

oh ye..salam perkenalan...=)

sy join ye..

http://kasihibuhaiqal.blogspot.com/2011/07/ga-aku-nak-fm-ni.html

fara anak abah said...

saya join

http://jommenang.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

Aishah Megahasz said...

Aku nak fm ni....

emel: megahasz@yahoo.com

thanks.

Farhana said...

saya join

id:Shasya Farhana
http://kasihfarhana.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

syakila said...

salam

id;shakila

Aku nak fm ni....

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

Zalina said...

Aku nak fm ni....

kila join

http://usharapa.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

juniza said...

join

aku nak FM ni

http://blogjuniza.blogspot.com

Spanar Buruk said...

http://spanarburuk.blogspot.com/2011/07/ga-saya-nak-fm-ni.html

Spanar Buruk join gak nak fm tu..

id : noor

Cik Kuntum said...

Pokok Rambutan Pokok Kuini
Masak ranum manis sekali
Cik Kuntum datang sini
Nak jugak Fridge Magnet Ni

http://kuntumkenyalang.blogspot.com/

Tyntha Lana said...

Akak..lana dah join ni..maaf lambat T__T

"Aku nak FM ni! hehehe"

ID: Tyntha Lana
Link Entry:

http://lianapm2.blogspot.com/2011/07/giveaway-aku-nak-fm-ni.html

tanks akak.. :)

mas said...

"Aku nak FM ni! hehehe"

ID: mas
Link :http://mascontestgiveaway.blogspot.com/

taufidris said...

join

"aku nak FM ni"

id;taufidris

Ogy said...

"aku nak FM nie"
nak ..nak..nak...

id :ogy

SoFiaHB said...

"Aku nak FM ni! hehehe"

ID: sofiah
Link Entry:

http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/

inasepi said...

"Aku nak FM ni!

ID: inasepi
Link Entry:

http://inasepi.blogspot.com

tq

inahasan said...

"aku nak FM ni"

id;inahasan

http://inahasan.blogspot.com

harap menang lerr

Qard91 said...

"aku nak FM ni"

id;qard

sarah said...

"aku nak FM ni"
Dah join :)
id :sarah
http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/
tq :-)

izan cute said...

join

aku nak FM ni

http://izancute.blogspot.com

Mamamya said...

alahai....maaf yer lambat nak join GA ni.....tp masih sempat lagi kan ni...:)

"AKU NAK FM NI!!!!"

id:mamamya

zura_habib said...

aku nak FM ni!!!

zura_habib

wOrldOfhujan said...

http://coloringofmylife.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni-ga.html

AKU NAK FM NI...
nk!!! hehehe...

id:shaxx

mrs.lazura said...

"kak, aku nk fm ni..."

bleh?
hihihihihi

id: fei

http://lanazura.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

Joel Leslie said...

Aku nak teramat amatlah sangat FM ni :)

ID : Joel Leslie

entry :
http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/07/giveaway-aku-nak-fm-ni.html

"Aku"....Nurul Azren said...

Cik Reen join GA nie... Cik Reen nak FM nie!!!! tuk adiah besday cik reen 1-ogos nie...wawawaaaa
Sudi melawat n follow belog2 cik reen jugak.. love yaa...

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/07/giveaway-aku-nak-fm-ni.html

cikpuanhady said...

Salam..aku nak FM ni!!!

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/07/fm-giveaway.html

thanks..

Nak mitak tlun boleh :Mehla komen entri Saya Bertudung

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

lurun namzar said...

saya join...
id : lurun namzar

aku nk FM nie...

http://suhadarazman.blogspot.com/2011/07/aku-nak-fm-ni.html

fiezahkecik said...

join ye.. hehe

aku nak fm ni!!

http://fiezahkecik.blogspot.com/2011/07/saya-nak-fm-ni.html

alexa yussida said...

sonoknye die main air :) all the best smua :)