Insan-Insan Istimewa

Friday, January 21, 2011

Kecalaran itu......

Salam...
aku nak upload muka Adam yang tercalar dek kerana kawan dia kat skul yang mencakar 2...
n3 pasal kecalaran itu kat n3 ni, ok jom tgk.....
tapi sebelum tu meh tgk aper yang budak nih wat...

 try korang teka Adam dok wat per???

 dok makan bijan atas bun.. ngeh..ngeh..ngeh.. bonda beli bun 2 nak kasi Adam makan bukan makan bijannya jek..

 korang nampak Adam letak bun kat ner???? atas peha aku! aku dok sibuk nak snap muka yang tercalar, dia pun sibuk dok letak bun atas peha aku utk makan hanya bijan bun itu.... kih..kih..kih.. anak bonda ni memang memacam tau!

 itula tanda kecalarannya... nampak jelas tak??

kasi zoom-in lagik... ada 3 kecalaran.. sungguh sedih!! sob..sob..sob.. tapi Adam langsung tak kisah pun, sakit pun tak kot coz time mandi Adam maintain syok jek takde pun ngadu cakap sakit..

7 comments:

aanie said...

kesiannya adam...mesti sakit tu...

sarasofia said...

adussss... as a mummy konpem la.. anak kena camtuh kita yg rasa sakit pedihnya.. tho u said adam cool je.. well babe.. anak jantan abes si adam ni.. macho..

[-suziey-] said...

erkk..comel nye..mkn bijan atas bun..ekekekek:D

ala siannya kena cakar yek..hmm bende2 camni la yg buat mak rs nk masuk campur je hal ank kt skool....ekeek:D

akiratoriza said...

aanie:
sy memang pk sakit tp tgk gaya Adam mcm takde paper yg jadi pun...

akiratoriza said...

Mama SaraSofia;
anak jantan kan mesti kuat tp kak lau time merajuk kemain lagi.. ckit2 merajuk, naik boring sy nak pujuk... hihihi..

akiratoriza said...

Suziey;
tu arr perasaan aku memang dh campur baur dh... nak serang skull mcm tak patut lak tp lau wat diam jek kang len pulak jadi... erm tgk la, lau jadi lagi teruk br bunyi kot..

mrs_zura said...

hmm mkn bijan ye...comel je...hmm kena gi tny la kt sekolah..nnt tkt lg parah...