Insan-Insan Istimewa

Wednesday, February 9, 2011

Dah selamat terima....

Salam....
mood ada mari ckit ini hari so...
update sedikit cite saje...
hadiah-hadiah yang telah selamat diterima coz..
diri ini ada sedikit tuah itu hari lepas punyer...
jom mari datang tengok...

Kiriman pos ekpress dari Muar... hadiah saguhati Muslimah Paling Bergaya. Hadiah ni aku dh terima lama tp asyik la lupa nak update dlm belog... Sori ye Mayana...

 Ini adalah hadiah yang diterima... Brooch n tiket free untuk ke Melaka Wonderland..

 Zoom-in brooch... Cute n i loikeeee...

 Tiket ke Melaka Wonderland... Buy 1 adult ticket free 1 adult ticket.. Buy 1 child ticket free 1 child ticket.. aku tak penah sampai kat tpt ni lagi, sonok tak ae???

 Parcel ni la hadiah GA 'Sihat Ceria Giveaway'.. br sampai semalam.. dlm kotak kasut lagi.. ingat dpt sport shoes..

 rupa-rupanya dapat botol air besar 2 liter...

Lek uma, Adam belek2 n cakap 'botol baru Adam ae,' dan dan tu jugak terus suh aku isi dalam botol air 2 untuk jadi botol air masak dia.. korang bayangkan la botol sebesar ni dia dok bawak ke hulu ke hilir...
(tak sempat nak snap aksi tersebut)

Nota kaki : tima kasih bebanyak sesangat kepada Mayana n Kamila yang sudi bagi hadiah-hadiah tu kat aku..

7 comments:

Myra Jay said...

Adam sonok dapat botol baru la tu sanggup usung p mai p mai.. :)

ermayana a.k.a mrs mahzan said...

sama2 kasih,if msuk give away jgn lupa invite aku k,aku pn nk blajo main2 contest @ G.A ni...ajak le adam gi main air kat ctu dr main air kotor kat stulang tu ..hehe..

MamaBatrice said...

ye ye ye ye ....aku nye rpun dah sampai...brooch aku kaler hijau ...comel kan...

wit...jom kita gi melaka sesama jom
kita guna tiket free yg dapat tu..he he he

uihs...best ooo hadiah botol air herbalife tu...kalau beli pun dah berapa puluh dah tu

akiratoriza said...

Myra Jay ;
tu la memang sanggup Adam wat cam 2 lau ada bnd baru yang dia dapat...

akiratoriza said...

Mayana;
ko perli aku ae...... erm tpt tu kat ner ae??? tgk la lau ada rezeki lebih aku g bulan depan...

akiratoriza said...

Zana;
ok gak tu ada member... bulan depan kita g nak? t roger2 la...

tpt tu aku tak tau kat ner la...

sarasofia said...

wah.. bonda adam memang betul2 bertuah.. tahniah ye.. i loike the ticket to melaka wonderland.. best kalo bawak anak2 kesana gaknya..

kalo pergi sana snap pic banyak2 then update asap ok ;)