Insan-Insan Istimewa

Monday, March 7, 2011

Bbzzzzzzzzz....(bukan tido tau)

salam..
takde citer nak d story mory dlm belog arini
yang ada hanyala kebizian yang melanda daku
huhuhuhuuu
lunch hour pun tak kuar mana coz aku posa arini
semua orang pelik tgk aku tak kuar mana
asyik la tanya 'ai tak kua ke?? diet ker??'
sampaikan bos pun bertanya gak
ceh!! diorang ni tak le ke aku jadi pekerja contoh arini
ngeh...ngeh..ngeh...
lagi satu nak cakap nih
aku tau la badan aku ni memang ada kebesarannya
tapi janganla ckp cenggitu
nyampah tau!!!!
memang kebiasaan aku akan kua time lunch hour..
yelah boring gak asyik dok ngadap pc ni jek kan
tapi disebabkan aku posa tambah lak cuaca yang memang panas terik kat luar 2
aku batalkan jelah hasrat hati ni
memang nak beli something tapi nanti2 lah
besok lusa boleh g carik
wokey la
nak continue lek beberapa keje ni
aku nak lek awal kol 3 petang ni
coz ada appoinment doc.
babai...
chow chin chow!!!


1 comment:

my name is Yana said...

baabay wit...aku lum nyempat nk pose..huhu..