Insan-Insan Istimewa

Sunday, March 6, 2011

Budak tecit dah bek demam..

Salam...
budak tecit dah bek demam
makanya hidup harus la seaktif mungkin
dari pagi main tak hingat
tapi Adam ni lau demam pun gaya hidup aktif tetap diteruskan
langsung tak dok diam
Alhamdullilah, demam 1 malam jek
tapinya kan
ngeh...ngeh..ngeh.. (meh aku ketawa dulu)
aku konon tulis kat n3 semalam yg aku tak leh nak tido
tapi erm tido lena bukan main
bahaya kan???
 lau jadi pape kat Adam
aku bukan suka2 tido sebab
dah ada orang yang sukarela nak over night
iaitu sang Ayah la
lagipun ayah tak tido coz nak tengok bola
so aku pun tido jelah
ngeh...ngeh...ngeh..
baik nyer isteri kan..

Harap2 pasni Adam tak demam lagi
risau la lau nak lalui kejadian demam2 ni
.......

1 comment:

sarasofia said...

it is ok n better kalau anak2 ni demam sekali sekala.. drp lgsg x demam.. so that bole la tau immune system dia bkerja..

true story.. my sister fren.. lgsg x pernah sakit suddenly sakit then the dr said, kidney dia dah rosak.. n now, the virus attack her neck.. punca: terlalu banyak antibodi di badan so, the antibodi menjadi virus dlm darah dengan merossakkan system badan.. scarry isnt it... nauzubillah n mintak dijauhkan..