Insan-Insan Istimewa

Thursday, March 3, 2011

Bilakah ulangtahun hari lahir Adam?????

Salam...
n3 khas untuk anak kesayanganku
yang menjadi pujaan hati Ayah n Bonda
kasih sayang Ayah n Bonda tidak akan berbelah bagi
semua yang Ayah n Bonda miliki hanya untuk Adam
tidak boleh nak diluahkan perasaan hati ini terhadap anak yang paling menjadi idola Ayah n Bonda
setiap saat menjadi saat yang terindah bila bersamamu
gelagat Adam sentiasa menjadi penghias senyuman dibibir bonda
bahan cerita jugak sering berkisar tentang Adam

Harapan bonda agar Adam menjadi anak yang soleh
Harapan bonda agar Adam menjadi anak yang berguna kepada Ayah n Bonda
Harapan bonda agar Adam menjadi anak yang mendengar kata
terlalu besar harapan bonda terhadap anak bonda ini
yang paling penting Adam pandai menjaga diri dan bijak dalam segala hal demi kebaikan

tapi apakah semua ini berkaitan dengan tajuk di atas...
korang mesti pelikkan
ngeh..ngeh..ngeh..

begini ceritanya
Adam lahir pada tanggal 29.02.2008 jam 9.57 malam
oleh itu ulangtahun hanya akan mari setiap 4 taun sekali sahaja
sadis kan????
jadinya setiap taun akan menjadi tanda tanya
bilakah waktu yang paling sesuai untuk celebrate besday Adam??

untuk taun ni
aku tak dapat nak celebrate besday Adam
coz kekangan masa yang mendatang terlalu cemburu dengan aku
tak sempat nak plan pape ( ada plan tapi tak jadi kenyataan)

Untuk Adam;
bonda mintak sori bebanyak coz tak dapat nak celebrate besday Adam taun ni
lau ada kesempatan kita g beli kek k
dapat 1 slice pun ok la 2...
dan satu lagi sori jugak coz bonda tak sempat nak wat n3 khas pada 1.3.11 atau 28.2.11 ari tu
sori ye sayang...







engkaula ratu hatiku selamanya...

5 comments:

lemongrass said...

Happy birthday Adam. Date yang sangat2 lah specialnya kan :-). Kalau sambut every 4 years, sure besar2 gedabak hadiah2 yg dia dapat, hehehe.
Semoga menjadi anak kebanggaan ibu bapa n family

akiratoriza said...

thanks kak LG.. tak sangka akak singgah n tinggal jejak kat belog sy ni.

lau nak wat besday Adam taun depan erm rs2nya yg dtg pun mesti bwk hadiah 4 setip sorang kan.. hihihi..

my name is Yana said...

happy bezday belated mucuk adam...jd anak yg soleh k...Amin

sarasofia said...

sorry lambat comment.. miss ths post..

hahaha.. Adam have special date.. so kalau bukan leap yr adam boleh la celebrate either 28 feb or 1 mac eh.. or celebrate dedua hari skalik pon bole

sarasofia said...

sorry lambat comment.. miss ths post..

hahaha.. Adam have special date.. so kalau bukan leap yr adam boleh la celebrate either 28 feb or 1 mac eh.. or celebrate dedua hari skalik pon bole