Insan-Insan Istimewa

Friday, April 15, 2011

bila Adam dah jumpa BFF...

Salam...
ini adalah n3 sambungan semalam punyer...
time besday party tu BFF Adam ada datang jugak
BFF Adam kat skul dia la
alah yang n3 pasal Maulidurrasul tu kan aku ada citer BFF Adam
(korang cari kat list tepi aku malas nak wat link, sowey)

disebabkan dah berjumpa dengan member kamcing
lagi ligat la anak aku tu
tambahan pulak depan uma opismate aku tu ada taman permainan
so apalagi terus diajaknya BFF dia g main kat situ
memang ceria sungguh dapat main sama2..
tak hingat langsung nak minum air ke nak makan ke

aku jadi sonok pulak tgk dorang hepi
aku pun leh la longgar2 kan badan 
ngeh.... ngeh.... ngeh...

kemain ecxited nak nek tangga slide tu... BFF Adam yang tengah2 sambil pegang selipar Adam tertanggal.. korang tgk sanggup pegangkan, kemain rapat dorang ni. kat skul memang berdua jek kemana2.. kat uma pun Adam memang tak lepas dari menyebut nama BFF dia ni...

seronok bermain bersama-sama, tak endahkan bonda langsung... 

BFF Adam, cute n comey....

bergambaran bersama-sama pulok..

hepi betui dia yek..

main jongkang-jongket pulak..

'peace'.. dalam syok main2 tetiba ujan turun pulak so lari2 ke masuk uma semula..

si clown kat belakang pun tak dihiraukan demi member kamcing.. ceh!

kongsi menan pulak.. 

korang tengok jelah demi member kamcing sanggup kongsi menan.. lau tak memang tak la dia nak bagi pinjam menan kat orang len..

1 comment:

Mamamya said...

wah2...comeinya dia org ni yer...biarlah jadi BFF smpi besar nnti....mesti sweet je kan...;D