Insan-Insan Istimewa

Thursday, April 28, 2011

Nak ke skul pun bergaya jugak ker?????

Salam
aku dah kepupusan idea ni
tolong.... tolong.... tolong....
kekadang aku terpikir camner la blogger2 yang dapat hapdet dalam satu hari bern3-n3 tu
aku ni satu hari up satu n3 pun dah berpusing2 dok pikir idea dalam pale otak 
tu yang selalu lantak jek lau blog tak berhapdet
ngeh...ngeh...ngeh....

sekarang memang sedang ketandusan idea
so belek2 la folder gambar dalam pc ni
terjumpa la aksi-aksi budak comel kat bawah ni
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

comel tak?????? sampai dua2 tangan tunjuk sign peace.

korang pasan tak atas kepala budak comel tu ada aper??? kemain lagi dia yek... tetiba jek masuk kete terus nak bergaya dengan spek itam bonda dia yang dah jadi hak mutlak dia. aku memang dah tak merasa dah pakai spek itam aku tu... huhuhu... 

sori gambar blurrr coz budak comel taknak bagi kerjasama dah! tengok kemain luas mulut dibuka nak marah bonda dia.. budak comel ni memang kalau time mood ok nak amik gambar, tak payah disuruh dengan rela hati arahkan kita pulak amik gambar dia.. kehkehkeh...

dah buat dunno jek bila bonda suh pandang kamera.. taknak bagi kerjasama langsung!

memang tak layan dah.. sebab budak comel dah tak sabar nak g skull jumpa prenz. Alhamdulillah sejak anta ke nursery Adam hepi memanjang, tak penah lagi moody bila nak ke sana.

suh senyum pun tak mau... majuk dah tu! ngeh...ngeh...ngeh.... bonda cuba nak enterframe tapi juz nampak tudung biru jek! 

nota kaki : setiap perbuatan kita akan dilihat oleh NYA, kalau betul jadi betul tapi kalau apa yang kita buat tu salah sendiri mau ingat la... setiap perbuatan baik akan dibalas dengan ganjaran yang setimpal n begitu jua dengan setiap perbuatan yang salah akan mendapat balasan yang sewajarnya.. zaman sekarang ni Allah akan bagi 'cash' tak tunggu lama punyer.... Lu pikirla sendiri!!!!!

2 comments:

My Aisy said...

hehe...tak menahan adam gan spec nak gi skool...

Maya Mayana said...

emm kdg2 fikir pengalaman diri sendiri je wit,sebab tu diorang byk idea nk tulis...kalau kita depend on gambar tu kdg2 rasa mcm tkde idea :)aku nk tulis tp tkde masa...mcm la byk sgt idea..heehe