Insan-Insan Istimewa

Wednesday, May 4, 2011

My Aisy First Teka Teki Giveaway!


Salam...
dah bape ari tak update kan dah naik habuk dah belog aku ni
disebabkan sedang kekeringan idea so aku nak join teka teki teka lekuk ni
tambah teruja sebab nak bagi 100% support kepada member aku yang menganjurkan teka teki teka lekuk nih
syarat pun senang jek
korang yang berkenan jom la memeriahkan teka teki teka lekuk ni 
tutup pada 12.06.2011

teka teki teka lekuk ni memerlukan jawapan berapakah sudah hangus dek perbelanjaan di atas
so aku agak-agak RM 429.85
harap2 betul, lau sipi-sipi pun dapat hadiah juga kan...
ngeh..ngeh..ngeh...

2 comments:

Mamamya said...

good luck...harap2nya betula lah tekaan tu..amin......

My Aisy said...

ok pass...terjahan telah dibuat ye...gud luck my bff...