Insan-Insan Istimewa

Wednesday, July 13, 2011

Aku dapat FM Sabah dari Alycia...

Salam
sori la tak menghapdet belog beberapa arini
sebab tenet kat opis wat hal
dan kebetulan pulak aku ni sedang kekeringan idea untuk dijadikan bahan menghapdet belog
weekend aritu tak kemana-mana juz ronda2 dlm JB jek
tu yang idea kering kot
ok xperla
 
arini dapat idea nak hapdet belog sebab
tajuk di atas la
aku terpilih sebagai salah seorang untuk dapat FM Sabah dari Alycia
bukan senang2 jek dapat tau
kene join GA yang beliau anjurkan
Alhamdulillah, setelah berehat panjang dari join mana2 GA then
bila join GA Alycia ni aku sedikit bertuah rupa-rupanya
neway thanks tok lil Adam yang pilih nama aunty
(sama la dgn nama anak aku)
kalau tak caya jom ke belog Alycia k!!
 
 
 
aku ada C&P n3 yang announce nama aku sedikit bertuah
kat bawah ni
 
Pemenang bertuah bagi ole-ole Sabah


(gambar kurang memuaskan la huhu)

59. Jijahpages
18. Akiratoriza - nama aku ni
32. Nanakimie
 
p/s : walau aku sudah punya 3 fm dari Sabah, aku tetap rasa hepi untuk terima fm yang terbaru ni sebab fm free kan plus aku rasa bertuah...kihkihkih.

3 comments:

~~@lyci@~~ said...

tahniahhh.. same ekk nama anak kita..

Teratak Hami said...

tahniah. Tunggu hadiah dari awak pulak

akiratoriza said...

Alycia n Teratak Hami;

thanks... tunggu result GA saya yek nanti..