Insan-Insan Istimewa

Tuesday, August 9, 2011

Senarai Pemenang untuk kali kedua...

Salam Ramadhan
sebelum aku bagitau sapakah insan2 yang memang bertuah
aku mintak mahap banyak2 sebab tak announce semalam
bukan tak sempat tapi tenet maha lembap
time pagi aku memang tak sempat nak update, then tengahari aku curi masa untuk update. tuptup memang tak boleh, dari kol 1.00 sampai nak balik langsung takleh nak upload gambar
dalam hati terdetik jugak 'ker storage aku ni dah penuh', sib baik tak lagi
malas aku nak create email baru time2 camni..
ok dahlah malas nak tulis pepanjang jom tgk saper pulak yang bertuah kali ni

 cabutan memang dah wat semalam, pepagi lepas aku siap2kan Adam pakai uniform skull terus suh dia amik kertas2 pink 5 keping...

satu nombor telah dipilih....

eh nombor 24 ker??????

Alamak bukan la pulak.... No. 124 daaa pemilik belog http://hip2-horey.blogspot.com

cabutan yang seterusnya .....

No. 180 pemilik belog http://spanarburuk.blogspot.com

No. 177 pemilik belog http://usharapa.blogspot.com

No. 80 pemilik belog http://tiefazatie.blogspot.com

No. 57 pemilik belog http://diariummi.blogspot.com/

eerm harap korang yang bertuah kat atas nun boleh anta detail korang terus ke email aku
semua detail mesti sampai dlm inbox email sebelum 11.08.2011 jam 5.00 petang k!
kalau takde jugak kali ni, dah aku malas nak bagi hadiah kat korang2, majuk dah nih!!!!!!
eh takde lah, mcm biasa aku akan tetap buat cabutan lagik
(harap2 ini yang terakhir dah)

yang dah terpilih ni aku tak tetapkan yang mana satu akan dapat FM atau hadiah saguhati, 1st come 1st serve so 4 orang yang terawal akan dapat FM manakala yang last tu dapat hadiah saguhati
Harap maklum dan berpuashati k!
~Sekian~

p/s : kepada yang bertuah untuk cabutan pertama minggu lepas harap dapat sabar menunggu hadiah yerk.. Hadiah akan dipos dalam minggu ni jugak, Insyaallah!

8 comments:

misya said...

tahniah

Cik Meeja said...

Yeay! Menang GA yeay! Dah anta detail da..Tenkiu! =)

GnieSyazni said...

Tahniah pemenang =)

Myra Jay said...

Tahniah pada yg bertuah :)

tiefazatie said...

wah..tq so much sis!
ifa dh email details ifa..
hope antara yg terawal
leh dpt FM cumil..hee

tahniah pg yg lain!

tiefazatie said...

sis..nie tq n3 utk sis ye..=)

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/08/moga-ada-rezeki-dapat-fridgemagnet.html

tq tau sis..hee
slmt berpose!

Maya Mayana said...

tahniah utk pemenang :D

tiefazatie said...

sis..hadiah dh smp!tq!hihi

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/08/fridgemagnet-ocean-life-langkawi-yang.html