Insan-Insan Istimewa

Friday, August 5, 2011

Attention to all contestant GA Pertamaku. Plz read!

Salam Ramadhan..
n3 khas untuk semua contestant GA Pertamaku... aku akan buat cabutan sekali lagi sebab ada pemenang bertuah yang tak bagi respon kat email yang aku bagi... aku tunggu jugak sampai ke pagi ni tapi tetap takde jugak dorang bagi email so ini merupakan perkara baik dalam bulan mulia ni untuk korang-korang yang tak terpilih hari tu... keputusan akan dimaklumkan pada hari Isnin 08.08.2011 yerk.... sebenarnya pagi tadi dah wat cabutan tapi aku tersilap wat cabutan pulak. eh bukan aku yang cabut tapi Adam... aku tak bagitau lagi bape orang yang bakal jadi orang yang bertuah kan??? agak-agak korang baper yek?????
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
<---------->
4 orang bakal dapat FM
1 orang lagi bakal dapat hadiah saguhati
menarik tak????
so jangan lupa jenguk belog kesayangan aku ni Isnin nanti yek
sebelum aku mengakhiri n3 hari ini (ceh macam bagi speech pulak yek!!!)
jom tgk gambar kat bawah ni...

hadiah sedang giat diproses tapi tak boleh nak pos lagi sebab terpaksa wat cabutan sekali lagik... kepada pemenang2 yang dah bagi detail harap bersabar yek..

aku yang cute sedang berposing dgn envelope2 utk dipos kepada pemenang2...
~sekian~

10 comments:

zura_habib said...

sabar menanti ni hehe..

misya said...

huhu xsabar tunggu isnin

eITA said...

knape buat cabutan lg? ade hadiah lain ke?

nurr f@!sha f@t!h@h said...

as salam..ummi xsabaq nak tgok hadiah tur...jeng3

Jieda said...

kalau terlepas nak claim balik boleh tak?

Mamamya said...

wahhh...ada peluang ni.. :)

akiratoriza said...

Jieda;
ala sori bebanyak lah, sy dh bg tempoh tp xde respon so terpaksa wat cabutan.. mintak mahap bebanyak yek.. tak sangka pulak jadi cenggini.

akiratoriza said...

eITA;
wat cabutan semula sebab ada pemenang yang tak bagi respon dan hadiah tetap sama..

Cik Mai said...

harap2 ada rezeki utk menang.hehehe

azleen said...

laa tak ada rezeki...sian saya.sibuk uruskan hubby.sampai tak sempat buka lappy