Insan-Insan Istimewa

Thursday, October 6, 2011

Bestnyer kalau dapat amik satu....

AsSalam korang semua.... 
awal bulan 9 ari tu aku dapat surat dari Celcom, dorang bg voucher RM 300 tok beli telefon yg dorang offer kat aku.. aku hanya perlu bayar baki dr rege telefon yg aku nak.. banyak jugak telefon yg canggih dari tepon  yang aku pakai sekarang nih.. so lepas baca jek angan-angan pun memuncak.. konon-konon nak yang nih lah, nak yang tu lah...eee lau ikut nak beli semua lah senang kan.. tapinya (mood sedih) aku ni bukan manager bank atau gabenor bank negara, aku hanyalah manusia bese-bese jek... jadinya sampai ke harini perkara tu memang hanyalah angan-angan aku sahaja.. eden tak mampu.... sobsobsob... ):...

bukti surat yang aku dapat.. lau aku jadi amik pun nanti aku kene ikat contract dengan dorang selama 1 tahun atau 2 tahun.. offer yang paling menarik tu yang gambar tepon sebelah tulisan tu.. memang mengujakan sungguh lah... kalau dapat nih memang jiwa hepi memanjang beb! tapi bab rege tu yang tak menahan.. dapat voucher RM 300 jek tapi aku kene tambah lebih dari 1k tok 16GB dan 2k lebih tok 32GB... mana lah aku ada duit banyak tu.. eden nih orang bese-bese jek (ulang tayang lagik)

tepon lain yang dorang offer jugak... semuanya best2...

selain iphone yg ni pun teruja gak.. SG Tab 10.1 paling latest kan... erm memang angan-angan jelah... sobsobsob...

6 comments:

misya said...

biar dari angan-angan,nanti ble jadi kenyataan

akiratoriza said...

MIsya;
Insyaallah... angan-angan jadi kenyataan..

Maya Mayana said...

android pun dh oke,tablet ke...boleh berblog jugak...aku pun teringin gak..susah nk bertenet bwak laptop n broadband bagai ni...

ujung thun kan bonus...ujung thun gi sana ramai2 nk? CH ni aku rasa pergi berpuluh2 kali pun tk jemu pd aku beza dgn tempat2 lain..ikut jiwa aku la :)

Mamamya said...

haihhh...akak pun x mampu dik...sob..sob...sob.....akak ni lagi lah surirumah jer...lagi le kesian kan..kan....redha je lah dgn apa yg ada ni...janji blh tepon.sms n mms...

akiratoriza said...

Mayana;
lau ikt plan memang nk g CH ujung taun nih tp xbape kompem lagik, lau tak jdi postpond ke taun plak lah jawabnyer... huhuhu...

akiratoriza said...

Mamamya;
setuju dgn akak 100%, lau ikut hati mmg nak tp kn dahulukan mana yg lbh penting kan...