Insan-Insan Istimewa

Thursday, October 13, 2011

Murtabak Maggi pertamaku..

AsSalam korang....
belog menyepi 2 hari nampaknya... sebab tenet kat opis nih taknak bagi kerjasama plak kat aku yang konon-konon nak jadi blogger tegar.... kuikuikuikui.. 

Murtabak maggi ni dah lama dah aku buat time posa lagik aritu tapi tak tau lah naper baru arini aku kasi upload wajah murtabak maggi ku yang tak seberapa nih.... resepi plak dah lama dapat then time bulan posa tu lah baru nak try... hasilnya agak memberangsangkan.. sedap gak... ikut kata tuan empunya resepi lau nak rasa lagi sedap murtabak maggi ni wat kecik-kecik dan comey-comey.. tapi disebabkan kemalasan yang melampau aku ni, aku wat sebijik besar jek terus... memang dasar kan!

untuk rasa lebih mengancam aku letak sayur ckit dgn sosej... makan sebijik besar nih memang konfem kenyang lah... korang-korang try lah buat tapi aku tak letak resepi kat sni sebab segan lah plak.. lau rajin google jelah resepi murtabak maggi yang memang simple jek nih...
~tata~

1 comment:

misya said...

nampak pun dah sedap