Insan-Insan Istimewa

Wednesday, March 14, 2012

Pegi majlis persandingan kazen 11.03.2012

Assalam korang...
seperti yang dah aku canang-canangkan dalam n3 sebelum ni pasal wedding kazen aku
arini baru boleh citer pasal wedding kazen lepas setel bab kecelakaan itu dan n3 sambungannya 
jom tengok gambar jelah sesambil tu aku wat caption tak pun lau korang rajin korang wat caption sendiri jelah...
kehkehkehkeh...

sampai uma pengantin pukul 11.00 pagi.. omak eden bising-bising suh tolong masak lauk tok pengantin makan damai sebab tu lah background gambar kat dapur luar uma makcik den... tapi aku bijak sebab tak tolong masak pun tapinya tolong pegang baby Iman... kira wat keje jugakkan.... hihihiiii.... 

Adam : no flash plzzzz....
Baby Iman : alahai penat betul lah layan orang yang kaki flash nih... omak dan anak sama jek... (sambil wat muka blurrr)
hihihiiiii.....

pelamin memang cantik sangat... suke aku tengok tau... masuk uma makcik aku terus terpana tengok pelamin nih.. suke tang kelopak-kelopak bunga kat bulatan tu...

segan aku bila dah tengok gambar ni... kazen make-up kemain cantik tapi aku..... aduhai kesian!!!!..... (pakai make-up murah gamaknya tu yang cepat terhakis tu..... hihihiiii)

kazen aku ni belah abah aku, bila dah jadi raja sehari ni memang nampak lain sangat sebab kazen aku tak rajin bermake-up...

sesi bayar tol memang wajib ada... aku jadi tukang tengok jek sebab malas nak tertenggek depan pelamin... ingatkan adik-badik aku tak join tok kutip tol tapi rupa-rupanya dorang dah kutip tol dari luar rumah lagik.. ceh!!!

raja sehari dipelamin nan indah... nampak sweet jek pink+putih susu...

close-up tp jadi gelap plak... pengantin kata dorang jumpa time belajar nak amik lesen memandu... kawan-kawan then jadi kahwin lak.. sweet jek dgr kan... (eh aku lak yang hover!!! kahkahkah)...

boria yang tak bape boria sebab miscommunication.. memula mak aku cakap theme hari tu pink+ijo so memang plan pegi cari baju yang ada kaler-kaler tu tp bila esoknya dah ari majlis baru mak aku bagitau tukar theme jadi pink+putih.. aku memang tak ready tudung pink so redah jelah dengan tudung ijo tu... Dik No pun gitu gak so ada jugak geng... nasib bek baju kitorang seme ikut theme gak sbb base kaler baju tu putih...

korang tengok tudung mak aku tu terang benderang betul kaler dia... anak-anak seme pakai tudung kaler slow tetiba mak plak yang pakai tudung terang benderang... kepala anak-anak seme terlentok kiri kanan... kahkahakahkah.... 


bila aksi syok sendiri gini lah jadinya sampaikan sanggup letak mak kat bawah, anak-anak + cucu duduk atas kusi.. memang tak patut..... 

bagi can kat uteh n ani enter-frame dalam belog aku...

ucu pun nak enter-frame gak...


dengan sepupu sepapat seme...

setting tok khemah pengantin makan damai, eh ke panggil makan beradap... hentap jelah janji korang paham.. ye idok???? cantik combination kaler nih.... sukee sangat!!! tetiba aku yang pink hates nih jadi pink lover pulak... camner nih.....

last but not least... 3 beradik bergediksssss...... 

babai.... (aku slalu kalau nak taip 'babai' ni akan tertaip 'babi'.... OMG camner???, sib bek pasan typing error)....

p/s : ujung bulan ni ada satu lagi majlis kawin kazen belah mak plak... erm sediakan hadiah jelah.. dulu time aku kumpul hadiah dari dorang seme so sekarang sendiri piki sudah!!! hihihiiii

10 comments:

Dee said...

pelamin cantik, background mkn beradab cantik..fuh..mak andam mana ni?

lurun namzar said...

cantik kak warna pink.
warna pilihan tue, nanti nk guna as my wedding theme kaler, bleh?
entah bila la tue.

Mamamya said...

mmg cantik lah pelamin dia wawit..akak pun kenan...kat mana majlis ni???

akiratoriza said...

Dee;
memang giler terkesima tengok pelamin yang cantik ni... mak andam orang Pekan Nenas, Pontian jek tapi hasil meletopss..

akiratoriza said...

lurun namzar;
boleh lau kalau nak wat theme time wedding nanti.. kaler pink memang nampak lembut n sejuk jek..

akiratoriza said...

majlis kat Kulai, mak andam dari Pekan Nenas, Pontian kak..

oakleyses said...

michael kors pas cher, burberry pas cher, longchamp outlet, prada outlet, louis vuitton, ugg boots, jordan pas cher, nike outlet, ray ban sunglasses, christian louboutin uk, nike air max, oakley sunglasses, nike air max, ugg boots, christian louboutin shoes, chanel handbags, polo ralph lauren, longchamp pas cher, sac longchamp pas cher, louboutin pas cher, oakley sunglasses wholesale, kate spade outlet, cheap oakley sunglasses, nike roshe, polo outlet, christian louboutin outlet, ray ban sunglasses, jordan shoes, tory burch outlet, christian louboutin, replica watches, oakley sunglasses, nike free run, longchamp outlet, replica watches, louis vuitton, louis vuitton outlet, uggs on sale, ray ban sunglasses, polo ralph lauren outlet online, gucci handbags, tiffany jewelry, louis vuitton outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, air max, nike free, tiffany and co, longchamp outlet

oakleyses said...

timberland pas cher, nike blazer pas cher, true religion outlet, hollister uk, nike air force, mulberry uk, hogan outlet, true religion jeans, nike free uk, oakley pas cher, coach outlet store online, michael kors outlet, north face, michael kors outlet online, nike air max, true religion outlet, michael kors, vans pas cher, hollister pas cher, sac hermes, michael kors outlet online, polo lacoste, burberry handbags, uggs outlet, burberry outlet, ray ban pas cher, michael kors outlet online, kate spade, north face uk, michael kors outlet, new balance, michael kors outlet, ray ban uk, sac vanessa bruno, guess pas cher, nike air max uk, nike roshe run uk, ralph lauren uk, michael kors, michael kors outlet online, abercrombie and fitch uk, converse pas cher, true religion outlet, nike tn, replica handbags, coach purses, uggs outlet, nike air max uk, coach outlet

oakleyses said...

vans outlet, lululemon, valentino shoes, nike air max, wedding dresses, nike roshe run, p90x workout, reebok outlet, chi flat iron, jimmy choo outlet, herve leger, baseball bats, timberland boots, soccer shoes, instyler, mcm handbags, north face outlet, ray ban, converse outlet, iphone cases, babyliss, hermes belt, new balance shoes, mont blanc pens, lancel, louboutin, soccer jerseys, ghd hair, mac cosmetics, celine handbags, hollister, asics running shoes, ferragamo shoes, hollister, north face outlet, abercrombie and fitch, oakley, longchamp uk, vans, beats by dre, gucci, bottega veneta, ralph lauren, nike huaraches, nike air max, hollister clothing, insanity workout, nike trainers uk, nfl jerseys, converse

oakleyses said...

moncler, ugg,uggs,uggs canada, supra shoes, louis vuitton, pandora charms, louis vuitton, ugg pas cher, juicy couture outlet, marc jacobs, ugg,ugg australia,ugg italia, canada goose, canada goose outlet, moncler outlet, pandora jewelry, ugg, replica watches, wedding dresses, louis vuitton, toms shoes, karen millen uk, links of london, louis vuitton, montre pas cher, moncler, moncler uk, canada goose jackets, canada goose, ugg uk, coach outlet, canada goose uk, canada goose, hollister, doudoune moncler, louis vuitton, swarovski, moncler, swarovski crystal, moncler outlet, juicy couture outlet, moncler, thomas sabo, canada goose outlet, pandora uk, canada goose outlet, pandora jewelry