Insan-Insan Istimewa

Wednesday, November 24, 2010

Sesi Bersama Atok Rambut Merah La Pulak.....


Salam...
boring yg amat pada sabtu yg baru lepas nih..
coz Hubby keje so takde mende len nak buat..
so aku pun bwk Adam g jengjalan..
contact opismate yg masih xde commitment, n dia pn kata orait.
kami ber3 pn g isi minyak dl kat...
warung yg ada atok rambut merah n bibir seksi tebal...
hihihi...
warung ni terletak kat Taman Sutera..
sonok n happening giler kat situ..
bebudak memain kat dlm playground so memang haru biru dgr jeritan diorang..
at 1st Adam nk join diorang gak tapi kejap jek
maybe takut kot coz ramai sesgt bebudak kat dlm tu..
aku pn tak sempat nk snap2 pict Adam time dia memain dlm playground 2..
sebab aku dok kusyuk mentedarah....
kui..kui..kui..kui..
lepas abis mentedarah, sesi bersama atok rambut merah lak..
saksikanlah.....

aku pk Adam takut dgn atok rambut merah ni, tp jangkaan aku meleset...

Eh sempat lagi isi minyak ka!!!

Eh geram tul tgk kening atok nih!!!!

Main cak-cak lak ngan atok... tp atok tak bagi feed-back langsung..

Atok ni diam jek meh cungkil mata tgk dia jerit ke x......

nak lambai kat sper lak 2???

cute pict...

Posing dgn atok lak...

Adam n Atok yg bebibir seksi.. suka aku tgk deretan bebudak yg sebelah Adam 2..

lagi bersama Atok rambut merah..

nak wat sign 'peace' lagi la 2..

'peace'......

4 comments:

[-suziey-] said...

hhahhahh adeiii jenuh pk atuk rambut merah..pakcik pakai kot putih yg jual ayam rupenye..ekekek:p cute adam posing ngn atuk yek:p

sarasofia said...

kadang pernah terpikir.. agaknya seorang kanak2 tu boleh la dikatakan x normal kalo x suka atok rambut merah ni.. my munchkins esp the 1st one pantang tgk logo "M" pon dah xcited..

akiratoriza said...

SUZIEY;
bukan kfc la tp mc'd.. Adam suka posing jek tp makan memang tak layan langsung, asyik minum air jek.. sy beli air ribena yg mmg dh jd feveret dia so erm yg lain bolayan la.. bonda la yg mentedarah...

akiratoriza said...

Sarasofia;
Adam kureng tang makanan kat warung nih tp bab pusing meronda keliling warung memang dh jd feveret dia. langsung tak dok diam time bonda dia dok mentedarah... semua yg diorder bonda la yg keje abiskan...