Insan-Insan Istimewa

Thursday, December 2, 2010

Erm pe lagi la yg budak nih wat.....

Salam...
erm pe lagi la yg budak ni wat... (ulang tayang tajuk di atas)..
kejadian di dlm kete n aku sedang mendrivingkan diri...
yg tukang snap2 adalah member aku...
korang nak tau..
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Adam nak pakai 'bnd' yg dia pegang atas pale 2...

korang pasan tak apakah 'bnd' itu?????

dah nampakkan???? amatla comel sepit tu dok elok terlekat kat rambut Adam...

Konon pose manja... dok melepek kat seat 2..

bagi clear lagi sepit kat rambut dia la 2....

Citer nyer cenggini... Member aku 2 mmg pakai sepit rambut semasa kuar bersama-sama aku n Adam... n time nak balik dlm kete Adam terpasan akan sepit 2 so dia pun amik dr ats pale member aku n suh member aku pakaikan kat rambut dia mcm yg member aku pakai 2... sib bek time 2 rambut Adam ada panjang ckit so sepit 2 pun dok elok terlekat kat rambut Adam... sesampainya kat uma member aku 2, aku suh Adam pulangkan sepit rambut 2 tp dia taknak.. end up member aku tak dapat pun sepit rambut dia.. cian lagi tok member aku selepas aku tak dpt temankan dia survey baju ari 2...

1 comment:

Leen said...

Hehehehe so sweet dialog dear ni..