Insan-Insan Istimewa

Thursday, December 16, 2010

N3 tok hilang boring....

Salam....
Ini adalah n3 untuk menghilangkan rasa keboringan seketika...
kat opis nih bila dh teramat bz nk BW pun tak sempat, ni kan pulak nk update blog jgn harap...
tp lau takde bnd nak wat, boringnyer sampaikan mat ni kuyu semacam jek...
dok 'sangap' entah bape puluh kali ntah...
alahai nak jadi per ntah manusia nih....
ngeh..ngeh..ngeh...
so utk menghiburkan hati aku sendiri nak upload some piccass la...


muka serius aku... poyo tak Adam 2???

budak yang konon demam...

siap pegang holder 2 macam la bonda memecut laju-laju..

serius muka... fyi adam tak demam sebenarnya tp ngada-ngada nak pakai... dh la cool fever 2 mahal...

seat belt pun pakai tau... korang tau tak Adam mmg ada angin kekadang nak pakai seat belt tp kekadang taknak pakai langsung... dlm kete mmg tak duduk diam.. aku ada beli car seat dl2 tp mmg tak penah pakai still dlm plastik lagik...

2 comments:

Dunia Mayaku said...

emm berbakat betul si adam ni berlakon yek...selalu je aunty tgok pura2 demam...eii nakalnye...cian bonda...

akiratoriza said...

mmg mayana...slalu sgt dia berlakon.. skrg nih dok berlakon konon sakit perut..asyik la ckp 'akit rut'...